Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampire: The Masquerade - Swansong Duyuruldu

 
Yayıncı White Wolf ve geliştirici Big Bad Wolf Studios, Vampire: The Masquerade - Swansong'u duyurdu. 2021 yılında çıkacak. Çıkış yapacağı platformlar henüz açıklanmadı.
 
Vampire: The Masquerade 5th Edition evreninde geçecek Vampire: The Masquerade - Swansong'ta oyuncular üç farklı vampirin kontrolünü üstlenecek. Oyuncular bu farklı karakterleri kullanarak cinayetlerin, komploların ve diğer benzer olayların arkasındaki gerçekleri bulmaya çalışacaklar.
 
Big Bad Wolf Studios daha önce bölümler halında yayınlanan hikaye anlatımı odaklı rol yapma oyunu The Council'ı çıkardı. Basın bülteninde belirtilene göre geliştirdikleri bu yeni Vampire oyunu da benzer bir yapıda olacak gibi görünüyor.
 
Vampire: The Masquerade - Swansong dışında iki Vampire: The Masquerade oyunu daha var. İlki 2020'nin sonlarına ertelenen aksiyon rol yapma oyunu Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ve diğeri 4 Aralık'ta PC, 2020'nin birinci çeyreğinde Switch için çıkacak atmosferik, tek oyunculu hikaye anlatımı deneyimi Vampire: The Masquerade – Coteries of New York.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Vampire: The Masquerade Vampire: The Masquerade - Swansong Big Bad Wolf Studios
Call of Duty Modern Warfare'in Survival Modundan Fragman Paylaşıldı Spider-Man'in 1.100 Dolarlık Figürü Ön Siparişe Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.10.2019 17:45:20

0
Bu da Türkçe olur umarım.

BSC Misafiri

20.10.2019 17:45:19

+2
Ne cok Vampire: The Masquerade oyunu duyurdular be

dubtoshi

20.10.2019 17:33:09

+1
Vampir hayranları coşuyor şuan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vampire: The Masquerade - Swansong
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız