Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve, Virtual Reality'i TF 2'de Deneyecek!

 
   Ay başında yayınladığımız bir haberde Valve'in Virtual Reality teknolojisi üzerinde çalışmalar yaptığını ancak yakın gelecekte bu uygulamanın etkin şekilde kullanılmasının pek mümkün olmadığını sizlere aktarmıştık.
 
   Bugün Valve, resmi duyuru ile GDC 2013'de panel sahibi olacaklarını ve Team Fortress 2'ye port edilen Virtual Reality teknolojisinden edindikleri tecrübeleri katılımcılarla paylaşacaklarını belirtti. Bu teknoloji kullanılarak hangi oyunlar yapılabilineceğine dair bilgiler yanı sıra 2 boyutlu kullanıcı arayüzünün 90 derecelik açıyla görüş alanımızda yer alması, diğer görüntüleme özellikleri ve bir FPS oyununda mouse hareketinin nasıl kafa takibiyle yer değiştirebileceği  gibii detaylar paylaşılacak.
 
   Ay başında paylaştığımız haberde söz alan Valve mühendisi Michael Abrash da bu sunumda yer edecek ve Virtual Reality'nin neden günümüz şartlarında zorlayıcı bir teknoloji olduğunu, gelecekte nerelere gidebileceğine dair öngörülerini katılımcılara aktaracak.
 
   Şu an en meşhur VR başlığı, yukarda resmini gördüğünüz ve 2,5 milyon $ değerindeki bir Kickstarter projesi ürünü olan Oculus Rift. Bahsi geçen ürün Hawken, Doom 3: BFG Edition ve Doom 4'ü destekleyecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Team Fortress 2 Valve PC FPS Orange Box f2p steam ps3 xbox 360 virtual reality valve vr headset oculus rift gdc 2013
Disney Infinity Duyuruldu + Video & Görseller Nintendo'nun El ve Masa Üstü Bölümleri Birleşiyor

xenferious

17.1.2013 00:42:51

0
varya şunu okadar çok merak ediyorum ki. V.R + Kinect + Move Birleştiğini düşünsenize. Voooov. =)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Team Fortress 2
+ TAKİBE
AL
30 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız