Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve, DOTA 2 İçin Sanal Kitap Özelliğini Duyurdu

 
   Valve, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Şampiyona öncesinde hayranlar ve turnuvadaki oyuncular arasındaki ilişkinin güçlendirilmesi açısından  "Interactive Compendium" isimli sanal kitabı duyurdu.
 
  Turnuvanın yoğunlukla internet üzerinden izlendiğini açıklayan Valve, bunu göz önünde bulundurarak hayranların gerçekleşecek etkinlikler, takımlar ve oyuncular hakkında daha derin detaylara erişmeleri, karşılaşma sonuçları hakkında öngörüde bulunmaları gibi etkinlikleri bu kitap aracılığıyla gerçekleştirebileceklerini açıkladı.  Bu kitap aracılığıyla sizin gibi turnuvayı takip eden diğer oyuncularla kapışabilecek,  turnuvada düşen ürünler hakkında bilgi sahibi olacak ve maçta sergilediği performans ile hangi oyuncunun ödülü hak ettiğine dair anketlere katılabileceksiniz. Hayranların direk katılımıyla turnuvanın daha büyük bir etki bırakacağına inanan Valve'in bu yeni adımı Dota Store'dan 9.99$'a satışa çıkıyor.
 
Satılan sanal kitapların % 25'i turnuvada dağıtılına ödüllere gidecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Blog Dota 2 dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 free to play oynaması ücretsiz ücretsiz oyun moba
Gizemli Bir Adada Tek Başınıza: The Forest Geliyor Aral'dan Ubisoft Oyunlarına İndirim

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız