Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant'ın yeni ajanı Gekko sızdırıldı!

 
 
Riot Games tarafından oyunculara sunulan rekabetçi nişancı oyunu Valorant'ın yeni ajan detayları sızdırıldı. ValorLeaks tarafından Twitter'da paylaşıldığı üzere yeni ajanın adı Gekko olacak. Gekko adlı ajanın görüntüsü de bu gönderide yer alıyor. 
 
Yeni ajan kontrol uzmanı olacak
 
 
 
Şu anda Riot Games, Gekko'nun yeteneklerinin ne olacağını resmi olarak açıklamadı. Ancak Riot Games'ten John Goscicki'ye göre Gekko, "köşeleri kontrol edebilen ve rakip oyuncuları gösterebilen - ortaya çıkarabilen bir kontrol uzmanı" olacağını belirtti.
 
Yeni ajan Gekko, 7 Mart 2022'de yayınlanacak olan Episode 6, Act 2'nin bir parçası olarak Valorant'a dahil olacak. 
 
Birinci şahıs rekabetçi nişancı oyunu Valorant'ı aylık tahmini olarak 23 milyon oyuncu oynuyor. Oynaması ücretsiz olan bu yapım e-spor'un zirvesinde yer alan yapımlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Valorant ülkemizde de çok oynanan ve ön planda olan oyunlardan biri.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Yeni Nintendo Switch modelinin bu yıl çıkış yapacağı bildiriliyor Fortnite için birinci şahıs modu yakında gelebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız