Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant Spike Cup 3 Turnuvası Tamamlandı!

 
     Riot Games tarafından yayıncıların karşı karşıya geldiği "Spike Cup" turnuvasının 3. serisi tamamlandı. Spike Cup serisinin 3. serisinin şampiyonu tecoNe'ın takımı oldu. Finalde tecoNe'ın takımı ve cNed'in takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda; tecoNe'ın takımı, cNed'in takımını 2-1 (Ascent: 5-13, Haven: 13-9, Bind: 14-12) mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. 
 
Spike Cup 3 Turnuvasının Takımları;
 
wtcN: wtcN, AsLanM4shadoW, russ, Sammtwo, Sincap
Rogu: Rogu, kerimhan, aimDLL, ubeka, hank
cNed: cNed, mini, Maiko, DeepMans, Cvsh
tecoNe: tecoNe, pAura, Cinar, MYTH, Reslon 
 
     Turnuvada 4 kaptan ve takımları, tek bir grupta mücadele etti. Her takım birbiriyle oynadıktan sonra, grup içindeki ilk iki takım final etabına yükseldi. Finale yükselen takımlar; tecoNe ve cNed'in takımları oldu. 3 maç üzerinden oynanan final karşılaşmasında kazanan takım, tecoNe'ın takımı oldu.

1. tecoNe'ın Takımı / 20.000 TL
2. cNed'in Takımı / 10.000 TL
3. Rogu'nun Takımı / 5.000 TL
4. wtcN'ın Takımı / 5.000 TL 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Vigor PlayStation Versiyonları Ertelendi Yeni Metro Oyunu PS5, Xbox Series, PC için Geliştiriliyor; Metro Exodus PS5, Xbox Series'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız