Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valkyria Chronicles 2 Neden PSP'ye Geliyor ?

Valkyria Chronicles, çıkışından 6 ay sonra satış oranlarındaki % 400 başarı ile ilginç bir çıkış yakalamıştı.
CANVAS grafik teknolojisi ile geliştirilen ve oyun mekanikleri kadar ilgi çekici grafikleriylede PS3'ün en iyi oyunlarından birisi olarak gösterilen Valkyria Chronicles özellikle Japonya'da ve daha sonra batı ülkelerinde bir hayli popüler olmayı başarmıştı.
 
Gelen tepkilere kayıtsız kalmayan Sega, geçtiğimiz E3'de Valkyria Chronicles 2'yi duyurmuş ve pek çok oyunseverin rüyasını gerçeğe dönüştürmüş oldu. Ancak devam oyunu PS3'e değil, PSP'ye geliyordu ki bu pek çok VC tutkununu hayal kırıklığına uğratmıştı. Peki neden Valkyria Chronicles 2 PSP'ye geliyor ?
 

Oyunun yönetmeni Shuntaro Tanaka'ya göre sebep, PS3'de oyun geliştirme sürecinin çok uzun sürmesi. Yönetmen yaptığı açıklamada; eğer devam oyununu PS3'de geliştirmeye başlasalardı tüm takımın 3 yılını oyunun yapımına ayırmak zorunda kalacağını ifade etti. Devam oyununun PSP'ye çıkmasının daha kolay bir çözüm olduğunu açıklayan eden Tanaka, yapımın PSP ve PS3 üzerinde daha fazla gözükmesinide diledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vakyria chronicles 2 psp psp go
Dirt 2'den DirectX 9 ve 11 Karşılaştırması Yakuza 3 Batıya Duyuruldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valkyria Chronicles 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız