Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vaan, Dissidia Duodecim FF'de yer Alabilir


     PSP'de büyük ilgi gören Dissidia Final Fantasy'nin bu ilgisinden sonra Square Enix geçtiğimiz günlerde oyunun yeni versiyonunu duyurmuştu. Duyuru ile birlikte oyunda Final Fantasy 13'ten Lightning, FF IV'ten Kain, FF'den Cecil ve FF VII'den Tifa'nın olduğunu öğrenmiştik. Bugün ise dedikodu olarak çıkan habere göre oyunda FF 12'den Vaan'ı da görebilme ihtimalimiz bulunuyor.
 
     Özellikle batı hayranları tarafından en çok tartışılan FF karakterlerinden biri olan Vaan'ın İngilizce seslendirmesini yapan Bobby Ender, geçtiğimiz Mayıs ayında yeni bir FF oyununda çalıştığını Twitter hesabından açıklamış. Ortaya çıkan bu açıklamanın yeni Dissidia oyunu için olduğu tahmin ediliyor.
 
     Ayrıca oyunun ilk oynanış videosu Tokyo Game Show 2010'dan geldi. Dün kapılarını kapatan fuar alanından çekilen bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 


 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dissidia Duodecim Final Fantasy Final Fantasy PSP Square Enix Dövüş
Harmonix: Dance Central'ın Potansiyeli Büyük Final Fantasy XIV'ten Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dissidia Duodecim Final Fantasy
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız