Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VFŞL’de 7. Hafta Maçları Tamamlandı

 
     1907 Fenerbahçe Espor, maç eksiği olmasına rağmen liderliğini sürdürüyor. Haftayı Royal Youth ve Galakticos karşısında aldığı zaferlerle kapatan ekip, galibiyet serisini beş maça çıkardı. Fenerbahçe’nin en yakın takipçisi ise Papara SuperMassive oldu. 9 maçlık bir galibiyet serisinde olan ekip, 7. haftayı Team Aurora ve 5 Ronin zaferleriyle kapattı. Liderliği uzun süre elinde bulunduran Dark Passage tarafında ise düşüş başladı. Takım bu haftayı da bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile kapatınca liderlik yarışında ağır bir yara aldı. Liderlik düğümünü çözecek maçlar, 8. ve 9. haftalarda oynanacak.
 
     13 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabilen 5 Ronin için mevsim sona ermek üzere. Takımın matematiksel olarak şansı devam etse de gerçekçi bir senaryoda mevsim finallerine kalmaları beklenmiyor. Royal Youth ise Holyphoenix ve Japone’nin ayrılığının ardından hiç galibiyet alamadı. 7 maçtır kazanamayan ekip için mevsim sona ermek üzere.
 
     Lig aşamasının tamamlanmasının ardından ilk 6 sırayı alan ekipler mevsim finallerine katılmaya hak kazanacak. 1907 Fenerbahçe, Papara SuperMassive ve Dark Passage; mevsim finallerine kalmayı büyük ölçüde garantiledi. Geri kalan 3 mevsim finali slotu içinse 4 aday var.
6 galibiyeti bulunan Beşiktaş ile 5’er galibiyete sahip Galakticos, fastPay Wildcats ve Team Aurora; kalan 2 haftada ilk 6 slotu için kıyasıya bir mücadeleye girişecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak LoLespor league of legends riot games pc rts mmo
Zula Kadınlar Ligi Duyuruldu! Vaporum: Lockdown 2020'nin İkinci Çeyreğine Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız