Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VFŞL 2020 Yaz Mevsimi'nin 5 Haftalık Fikstürü Yayınlandı!

 
     Riot Games Türkiye, 6 Haziran günü başlayacak olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 Yaz Mevsimi'nin 5 haftalık fikstürünü yayınladı.
 
     2020 Yaz Mevsimi'nin 6 Haziran Cumartesi günü çevrim içi oynanacak şekilde geri döndüğünü açıklayan Riot Games, 2020 Yaz Mevsimi süresince lig aşaması, çeyrek final ve yarı final karşılaşmalarının tamamının çevrim içi oynanmasını planladığını bildirdi. Türkiye Büyük Finali hakkında ise ilerleyen günlerde açıklama yapılacağı vurgulandı. 
 
     Öte yandan Covid-19 salgını nedeniyle hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarından dolayı lig karşılaşmalarının hafta içine alınabileceği belirtildi.
 
     "Covid-19 nedeniyle hafta sonu günlerinde uygulanacak bir sokağa çıkma yasağı olması durumunda karşılaşmaların hafta içine alınması hala ihtimaller dahilinde. Önceki duyurularımızda da belirttiğimiz üzere sizlere kaliteli bir yayın deneyimi sunabilmemiz adına reji ekibimizden birkaç kişinin yayın sırasında sosyal mesafelerini koruyarak sahnede bulunması kritik önem taşıyor." 
 
 
 
     VFŞL Yaz Mevsimi, 2020 Kış Mevsimi Finali’nin rövanş maçıyla başlayacak, 1907 Fenerbahçe Espor ve fastPay Wildcats 6 Haziran günü 14.00’da Vadi’de karşı karşıya gelecek. Maçların tamamı NimoTV, Youtube ve Twitch kanallarına ek olarak lolesports sitesinden adresinden canlı izlenebilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
DOOM Eternal 1.1 Güncellemesi PC için Yayınlandı The Last of Us Part II 20 Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız