Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VFŞL 2020 Yaz Mevsimi 4. Hafta Sonunda Genel Durum

 
 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 4. hafta maçları tamamlandı. Galakticos, fastPay Wildcats ve Papara SuperMassive haftayı kayıpsız kapattı.
 
Beşiktaş’ın Serisi Son Buldu
 
     VFŞL’ye 6 maçlık bir galibiyet serisiyle başlayan Beşiktaş mevsimin ilk mağlubiyetlerini aldı. 4. haftada fastPay Wildcats ve Papara SuperMassive’e kaybeden ekip hâlâ puan tablosunun en üstünde bulunuyor.

     fastPay Wildcats, aldığı Beşiktaş ve Galatasaray Espor galibiyetleriyle zirveye ortak oldu. Pazar günü oynanan karşılaşmada Galatasaray Espor 20-0 ile geçen ekip lig tarihinin en dominant performanslarından birine imza attı. Galibiyet sayısını 6’ya çıkaran Wildcats, zirveyi Beşiktaş ile paylaşıyor.
 
 

Papara SuperMassive Dört Maçtır Kazanıyor
 
     Üçüncü hafta itibariyle yeni kadrosuyla Vadi’ye adım atan Papara SuperMassive, bu kadroyla çıktığı dört maçın tamamını kazandı. Takımın alt koridor oyuncusu Zeitnot, dört maçta 50 KDA’ya ulaşarak üstün bir performans sergiledi.

     Galakticos haftayı kayıpsız kapatan üçüncü ekipti. 1907 Fenerbahçe Espor ve Dark Passage karşısında alınan galibiyetler takımı üst sıralara taşıdı.

     1907 Fenerbahçe Espor, Dark Passage, Galatasaray Espor ve Team Aurora haftayı birer galibiyetle kapattı. 5 Ronin ile Royal Youth ise 4. haftada zafer ekranını görmeyi başaramadı.
 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 5. hafta maçları 4 ve 5 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Maçlar watch.lolesports.com adresinden canlı olarak yayınlanmaya devam edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Dreams'e PlayStation VR Desteği 22 Temmuz'da Geliyor Team Aurora'da Ayrılık Rüzgarları Esiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız