Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VFŞL 2020 Kış Mevsimi Finali Bugün Oynanacak!

 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi Finali'ne adını yazdırmayı başaran; 1907 Fenerbahçe Espor ve fastPay Wildcats bugün karşı karşıya gelecek. 
 
     Lig aşamasını lider olarak tamamlayan 1907 Fenerbahçe Espor'un adını kolayca finale yazdıracağı düşünülüyordu. AURORA ise çeyrek finalde büyük bir başarıya imza atarak Papara SuperMassive’i elemişti. Team Aurora bir kez daha zor olanı başardı ve seride 2-1 üstünlük yakaladı. Final bileti için yalnızca bir galibiyete ihtiyaçları vardı. Ne var ki 4. maçtan itibaren 1907 Fenerbahçe seriye ağırlığını koydu. Orta koridor oyuncusu Blue’nun gösterdiği muazzam performans ile FB seriyi 3-2 kazanmayı başardı. Böylelikle 1907 Fenerbahçe üst üste 2. defa KMF’ye yükseldi. Takım geçen sezon da KMF’de oynamış ve şampiyonluğa ulaşmıştı.
 
     VFŞL’nin 8. haftasından itibaren Covid-19 salgını sebebiyle maçlar evden oynanmaya başladı. Genç bir kadroya sahip olan Wildcats, bu değişiklik ile birlikte bambaşka bir takım halini aldı. Lig aşamasında evde oynadıkları 4 karşılaşmayı da kazandılar. Çeyrek finalde GALAKTICOS’u 3-0 mağlup ettiler. IW’nin yarı finaldeki rakibi ise bu mevsim küllerinden yeniden doğan Dark Passage’tı. Eşleşmenin favorisi DP gibi görünse de IW’nin hız kesmeye niyeti yoktu. 3-0’lık net bir galibiyet fastPay Wildcats’i KMF’ye taşıdı. Takım 10 maçtır yenilgi yüzü görmedi. Bütün IW oyuncuları kariyerlerinde ilk defa final heyecanı yaşayacak.
 
     1907 Fenerbahçe Espor - fastPay Wildcats, 2020 KMF karşılaşması bugün saat 14:00'da oynanacak. Karşılaşma Riot Games Türkiye'nin resmi Twitch TV ve YouTube canlı olarak yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak LoLespor league of legends riot games pc rts mmo
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (11 Mayıs - 17 Mayıs) Türkiye eFutbol Kupası Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cemecem21

13.5.2020 17:12:05

+1
Cevap için ben teşekkür ederim.

hamitcansayilgan

11.5.2020 15:52:28

+1
Yorumunuz için teşekkür ederim. Sezon içerisindeki maçların sonuçlarını eksiksiz olarak BSC'de paylaştığım için tekrardan ilave etmek istemedim. BSC'de League of Legends künyesine tıklayarak maç ve puan durumlarına ulaşabilirsiniz.

cemecem21

11.5.2020 14:38:35

0
Sezon içindeki maçları nasıl geçti diye merak etmedim değil. Habere eklenebilirmiş aslında. Sezon içi maçlar bu tarz haberler için tatlı istatistiki bilgi oluyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız