Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT EMEA'nın Yeni Partneri Prime Gaming Oldu

 
 
     Prime Gaming 2022 sezonunda VALORANT Champions Tour EMEA’nın resmî partnerleri arasına katıldı.
 
     Prime Gaming, ana VCT sezonundaki her maçın ardından Maçın Önemli Anları kısımlarını sunarak analiz masamızı güçlendirecek. Prime Gaming aynı zamanda çekişme dolu yayınlara da güç katacak ve marka, sezon boyunca ana reklam slotlarında yer alacak.  

     “Prime Gaming yaklaşık iki yıl önce oyunumuz çıktığından beri üst düzey, özel hediyelerle VALORANT topluluğumuzun gönlünü çalmayı başardı, verdikleri desteğin VCT EMEA ile arttığını görmek harika bir his! Onların analistlerimizin, yıldız VCT takımlarımızın ortaya koyduğu etkileyici hareketleri ve clutch'ları masaya yatırıp incelediği Maçın Önemli Anları kısımlarını sunarken, yanlarında olacakları için çok heyecanlıyız.”
 - Eva Suárez, Riot Games İş Geliştirme ve Ortaklık Üst Yöneticisi.
 
     “Çok yakında başlayacak VCT EMEA Challengers serisinde sponsor olarak Riot Games'le işbirliğimizi sürdüreceğimiz için çok mutluyuz ve turnuvaya katılan herkese iyi şanslar diliyoruz. Riot'un oyunları espor rekabetinin en üst düzeyini temsil ediyor ve bu işbirliğini 2022 boyunca Amazon Prime üyelerine aylık özel oyun içi içerikler hediye ederek kutlayacağımız için büyük heyecan duyuyoruz.”
- Larry Plotnick, Prime Gaming Proje Yöneticisi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PUBG Esports, Avrupa Bölgesinin Partner Takımlarını Duyurdu! Uncharted - İnceleme: 14 Yıl Önce Duyurulan Film Beklentiyi Karşıladı mı?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız