Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT First Strike Türkiye Şampiyonu BBL Esports Oldu!

 
     Riot Games'in VALORANT oyunu için düzenlediği ilk resmi elektronik spor turnuvası, First Strike turnuvasının Türkiye Finalleri tamamlandı. BBL Esports, büyük finalde rakibi Futbolist'i 3-0 mağlup ederek Türkiye'nin en iyi VALORANT takımı ünvanının sahibi oldu ve 160.000 TL'yi kasasına koydu.
 
     Kazananlar grubunda BBL Esports, Futbolist takımını 2-0 mağlup ederek büyük finale yükselen ilk takım olmuştu. Kaybedenler grubuna düşen Futbolist ise kaybedenler grubu galibi Oxygen Esports ile bugün, karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda; Futbolist, 2-0 galibiyet elde ederek büyük finale adını yazdırdı.
 
     BBL Esports – Futbolist, VALORANT First Strike Türkiye Finalleri 5 maçlık seri formatında oynandı. BBL Esports, kazananlar grubundan büyük finale yükseldiği için seriye 1-0 avantajlı başladı. Karşılaşmanın sonucunda; Haven: 13-10, Split: 13-10 toplamda 3-0 BBL Esports galibiyetiyle sonuçlandı. 
 
VALORANT First Strike Türkiye Finalleri Sıralaması
 
1. BBL Esports - 160.000 TL
2. Futbolist - 108.000 TL
3. Oxygen Esports - 60.000 TL
4. Mod-Z Esports - 40.000 TL

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Red Bull Flick’te Elemeler Başlıyor Tayvan Yapımı Korku Oyunu Detention'ın Netflix Dizisinin İlk Bölümü Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız