Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Süper Hafta Başlıyor!

 
     VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde 6. hafta sona erdi! 6. haftayı galibiyetle tamamlayan takımlar; Fenerbahçe Esports, İstanbul Wildcats, HOWL Esports, Fire Flux ve S2G Esports oldu. Puan durumunda Fire Flux Esports ve HOWL, 5 galibiyetle liderlik koltuğunu paylaşıyor.  
 
2 Mart 2024
Digital Athletics 1-2 Fenerbahçe Esports
Galakticos 0-2 İstanbul Wildcats
 
3 Mart 2024
Galatasaray Esports 1-2 HOWL Esports
Fire Flux Esports 2-1 Papara SuperMassive
 
4 Mart 2024
Digital Athletics 2-0 Regnum Carya
Galakticos 0-2 S2G Esports 
 
     6. haftanın tamamlanmasıyla birlikte ligde bu hafta "Süper Hafta" karşılaşmaları gerçekleşecek. Süper Hafta 9-10-11-12 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Süper haftanın ardından eşitlikler bozulacak ve Playoff etabına yükselecek takımlar belirlenmiş olacak. Ligi 1. ve 2. sırada tamamlayan takımlar doğrudan yarı finale adını yazdırmış olacak.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Xbox Game Pass'e Mart Ortasına Kadar Eklenecek Oyunlar Açıklandı Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Kış Mevsimi'nde 6. Hafta Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız