Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Lig Etabı Tamamlandı!

 
     VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde lig etabı tamamlandı. Lig etabını birinci sırada tamamlayan takım HOWL Esports oldu. HOWL Esports oynadığı dokuz karşılaşmanın, yedisini galibiyetle sonuçlandırdı. Hemen ardından gelen eşit galibiyet sayısına sahip Fire Flux Esports, üçüncü sırada Papara SuperMassive, dördüncü Galatasaray Esports, beşinci Galakticos ve altıncı İstanbul Wildcats oldu. S2G Esports, Fenerbahçe Esports, Digital Athletics ve Regnum Carya, üst tura yükselmeyi başaramadı.
 
     Playoff etabında Galatasaray Esports ile Galakticos eşleşti. Karşılaşmanın sonucunda galip olan takım HOWL Esports'un rakibi olacak. İkinci eşleşme ise Papara SuperMassive ile İstanbul Wildcats arasında gerçekleşecek. Karşılaşmanın galibi Fire Flux Esports'un rakibi olacak. Mağlup olan takımlar alt turda yeniden eşleşerek üst tura çıkmak için mücadele edecek. Playoff etabı karşılaşmaları 29 Mart Cuma günü, 3 maçlık seri formatında oynanacak. Büyük final, 14 Nisan'da 5 maçlık seri formatında oynanacak.     

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Embracer Group Rusya'daki Faaliyetlerini Durduruyor PlayStation Plus'a Mart Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız