Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde Büyük Final Bugün!

 
     VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde Büyük Final bugün; S2G Esports ile SuperMassive arasında saat 17:00'da gerçekleşecek! 
 
     Yarı final karşılaşmaları 7-8 Mart'da Fire Flux Esports ile S2G Esports ve Parla Esports ile SuperMassive arasında 5 maçlık seri formatında oynandı.
 
     Fire Flux Esports ile S2G Esports karşılaşmasının sonucunda; S2G Esports 3-1 galibiyet elde etmeyi başardı ve lig finaline yükselmeyi başaran ilk takım oldu. Yarı finalin 2. karşılaşması ise Parla Esports ile SuperMassive arasında gerçekleşti. Karşılaşmanın sonucunda 3-2 galibiyet elde etmeyi başaran takım SuperMassive oldu. 
 
     7 haftalık mücadelenin ardından; ligde ilk kez yer alan S2G Esports ve deneyimli SuperMassive ekibi büyük finalde karşı karşıya gelecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi'nin 6. Haftası Tamamlandı! Square Enix, Forspoken'ın satışlarından memnun değil

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız