Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Üsküdar Espor Merkezi Açılıyor!

 
     Bir ay önce belediye başkanı tarafından duyurulan Üsküdar Espor Merkezi, ay sonunda bitirilerek gençlerin hizmetine açılıyor.
 
     Bir ay önce açılacağı duyurulan espor merkezinin inşası hızla devam ediyor. Bir belediye tarafından kurulan ilk espor merkezi olma özelliğini taşıyan mekanı geçtiğimiz ay Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen duyurmuştu. Duyuru espor meraklıları arasında coşkuyla karşılanırken, heyecanla açılması beklenen Üsküdar Espor Merkezi hakkında belediye başkanından Twitter üzerinden bir paylaşım daha geldi.
 
 
     Ay sonunda espor merkezini tamamlayacaklarını açıklayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, fiziksel efor gerektiren esporlara da yer verileceğini belirtti. Takım oyunu ve mental gelişime katkıda bulunan popüler oyunlar da Üsküdar Espor Merkezi’nde oynanacak. Üsküdar Espor Merkezi, Çavuşdere Spor Sarayı'nda kuruluyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DreamHack Open Fall 2020 CS:GO Turnuvası Bugün Başlıyor! Conarium Geliştiricisinin Yeni Oyunu Transient 28 Ekim'de PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız