Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unsung Story PS4 için de Gelebilir


      Vagrant Story ve Final Fantasy Tactics'in yaratıcısı olan Yasumi Matsuno'nun yeni oyunu Unsung Story: Tale of the Guardians'ın Kickstarter kampanyasında bazı değişiklikler yaşandı. Oyunun PS Vita sürümünün çıkması için 1.8 milyon dolar, 3DS sürümü için ise 2.8 milyon dolar bağış hedefi belirleyen geliştirici Playdek bu yüksek beklentisini düşürdü. Ayrıca PS4 için de bir bağış amacı belirlendi.
 
     Yeni açıklamalara göre oyunun PS Vita sürümü içn 1 milyon dolar,  3DS sürümü için ise 1.5 milyon dolar bağış toplanması isteniyor. Yeni eklenen Playstation 4 sürümü için ise 1.25 milyon dolarlık bağış isteniyor. Ayrıca Newgame Plus için 1.6 milyon dolar, Co-op mode için ise 1.7 milyon isteniyor.
 
    Bağış kampanyasının bitmesine 23 gün olan ve şu ana kadar 390.000 dolar toplanan Unsung Story:  Tale of the Guardians'ın asgari bağış hedefi ise 600.000 dolar. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera tactical RPG Strateji Playdek Yasumi Matsuno PC Ps Vita 3DS
GTA V'in PC Sürümü Amazon'da Listelendi Deus Ex: The Fall, Android İçin Satışta

MaxKonsol

22.1.2014 12:01:06

0
Ben de GTA 12 den bile güzel olacak bir oyun için 3 milyar dolar bağış istiyorum.Var mı böyle birşey kullanıcıyla pazarlık yapılıyor :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Unsung Story: Tale of the Guardians ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız