Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unreal Engine 5 için yanan ormana adım atabileceğiniz demo yayınlandı

 
 
MAWI United ekibi PC kullanıcılarının şu anda indirebileceğini yeni ve ilgi çekici bir Unreal Engine 5.2 teknoloji demosu yayınladı. Bu teknoloji demosu içerisinde kullanıcılar serbestçe dolaşabiliyor, 2 metrekarelik prosedürel alanı keşfedebiliyor ve yanan orman içerisinde yolunu bulmaya çalışıyor.
 
Teknoloji demoları oyun motorunun işlevini açığa çıkarıyor
 
 
 
MAWI United ekibi tarafından bu teknoloji demosu, Unreal Engine 5'in Lumen ve Nanite teknolojilerinden tam olarak yararlanıyor. 2 metrekarelik ormanın tamamında ağaçlar, bitkiler, kayalar, ateşler ve daha fazlası yer alıyor. Önceki teknoloji demolarına benzer şekilde bu yeni demo da mevcut nesil donanımının sınırlarını zorluyor.
 
Yayınlanan bu teknoloji demosu NVIDIA RTX 4090'a sahip bir sistemde denendi. Demo, 4K çözünürlükte sabit 60 fps bir deneyimi ne yazık ki sunamadı. Elbette bu tarz demolar en iyi animasyonu ve görüntüyü bizlere aktarmaya çalıştığından dolayı sistemleri zorlayacak türden karşımıza çıkıyor.
 
Demoya aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Unreal Engine 5
Metro Exodus'un bugüne kadarki satış sayısı açıklandı: 8.5 milyon Suyun altında geçen yeni bir souls-like oyunu geliyor

KristalTürk

25.5.2023 11:13:37

0
Çok iyi 2030da görürüz sanırım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız