Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unreal Engine 5 Yapımı Superman Oyun Demosu Yayınlandı

 
 
Unreal Engine 5 yapımı etkileyici bir Superman oyun demosu ortaya çıktı. Reddit Gaming alt dizininden, TJATOMICA kullanıcısı tarafından çok dikkat çeken bir video yayınlandı Kısa klipte, Superman'in Manhattan'da bir çatı katında koştuğunu ve ardından uçtuğunu gösteriyor.
 
Reddit gönderisinin başlığına göre, kullanıcı bunun Unreal Engine 5'te oynadığını ve bunun bir demo olduğunu ortaya dile getiriyor, UE5 motoru Fortnite geliştiricisi Epic Games tarafından genel kullanıma sunuldu.
 
Böyle bir Supermen oyununun gün yüzüne çıkması oyuncular tarafından heyecan verici olarak karşılanabilir. Ancak bu gerçekten bir oyunun gelişim demosu ise yakın zamanda piyasaya sürülmeyeceği kesin  Şu anda DC'nin oyun geliştirmesi tamamen iki ürüne odaklanmış durumda: Gotham Knights ve Suicide Squad: Kill the Justice League oyunları. Her ikisi de Ağustos 2020'de tanıtıldı. 
 
Demoya buradan ulaşabilirsiniz 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesradar superman ue5
Clid the Snail Bu Yıl PS4 ve PS5'e Geliyor Microsoft'tan Yeni E3 Hamlesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

osmik97

8.6.2021 10:24:33

0
bence güzel bir oyuna benziyor

Firoles

7.6.2021 21:44:34

0
Aynen o EA yapımı Superman oyunu enfesti, umarım iyi bir Superman oyunu gelir hatta Superman oluş hikayesi olsun ki zorlukları görelim doğuşunu yaşayalım.

Punisher155

7.6.2021 20:35:11

+1
Hala Superman oyunu yapmamakta direnen Rocksteady'nin ne yaşadığını çok merak ediyorum duyurdukları Suicide Squad oyunu gram ilgimi çekmiyor. PS2'deki Superman Returns filminin açık dünya bir oyunu vardı(EA Games yapımı) o bile gayet güzeldi. Nefsimizi köreltiyorduk hiç değilse eğlenceliydi, yeni bir Superman oyunu gelmesi şart.

MaeglinElendil

7.6.2021 18:22:13

0
Teşekkürler Canım kardeşim. Birebir aynısını yazmaya girmiştim. Haber okumadan habercilik yapmak gerçekten çok ilginç..

cerrjahn

7.6.2021 15:24:53

0
BSC /facepalm

TheMuyu

7.6.2021 14:13:18

+7
yayınlanan bir demo yok redditdeki kişi öylesine ue5 de yapmış kendince Redditteki başlık: I've been fooling around in Unreal Engine 5, dreaming of a modern Superman game Anlamı: Modern bir Superman oyununun hayalini kurarak Unreal Engine 5'te oyalanıyordum. BSC: Reddit gönderisinin başlığına göre, kullanıcı bunun Unreal Engine 5'te oynadığını ve bunun bir demo olduğunu ortaya dile getiriyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız