Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unreal Engine 5 Fiziklerini Sergileyen Oyun Artık Steam'de

 
 
Jilted Generation Productions şu anda Steam platformu üzerinde tamamen ücretsiz bir şekilde deneyebileceğiniz bir oyun paylaştı. Buna aslında bir oyun demek elbette yanlış olur çünkü içerisinde Unreal Engine 5 oyun motorunun bize sunduğu fizik sistemlerini deneyebiliyor, bu sistemlerin nasıl işlediğini görebiliyor ve daha fazla detaya sahip olabiliyorsunuz.
 
Unreal Physics ile gerçekçi sistemlere bir bakış atabiliyorsunuz 
 
 
 
Unreal Physics adıyla karşımıza çıkan bu proje gerçekçi fizik sistemlerini bizlere sunuyor ve oyunda her türlü yıkım dinamiği, yağmur fiziği ve daha fazlası yer alıyor. Gerçekçi simülasyon unsurlarını bünyesinde barındıran bu proje dahilinde lavların sağda solda akıp gittiğini, su içerisinde yüzerken yapacağınız hamlelere göre değişkenlik gösteren su fiziğini ve ateş ettiğiniz yerin parçalanışını görebilirsiniz.
 
Eğer bir geliştiriciyseniz, Unreal Engine 5 dikkatini çekiyorsa veya bu tarz sistemlerin nasıl işlediğini görmek istiyorsanız bu projeye bir göz atmanızda yarar var. Aynı zamanda projenin detaylarını gösteren yeni bir video yayınlanmış durumda. Bu video içeriğine de aşağıdan göz atabilir ve sistemi nasıl işlediğini görebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Unreal Physics
Korsan Temalı Hayatta Kalma Deneyimi: Age of Water Souls-like Enotria: The Last Song'un PC Sistem Gereksinimleri

BSC Misafiri

25.3.2024 23:27:37

0
Ben 1650S kartimla deneyimledim 30fps kilit calisiyor baya baya iyi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız