Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unity Engine, 2 Milyon Kullanıcıya Ulaştı


    Cry Engine veya Unreal Engine gibi pek göz önünde olmasa da işe yeni başlayanlar için oldukça kullanışlı olan oyun motoru Unity Engine, yeni bir kilometre taşını geride bıraktı. Unity Engine, 2 milyon kullanıcıya ulaştı.
 
    Bir röportajda açıklamalar yapan Unity Technologies CEO'su David Helganson, toplamda 2 milyon kişinin oyun motorunu kullandığını, aylık olarak ise 400.000 aktif kullanıcıya sahip olduklarını belirtti. Helganson'un açıklamaları şöyle;
 
"Gelmiş olduğumuz noktadan dolayı kesinlikle gururluyuz. 2005'te bu işe birkaç yüz kişinin desteğiyle başlamıştık. Hedefimiz ise oyun yapmak isteyen kişilere rahat bir deneyim sunmaktı. Bunu başarmış gözüküyoruz. Hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz."

Bu haberin bağlantısı
URL
unity game engine
Final Fantasy XIV Neden Xbox'a Gelmiyor? Epic Games'ten Yeni MMO Oyunu mu Geliyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

24.10.2013 00:01:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197 Unity gerçekten çok başarılı. 1 2 ay içersinde bende puzzle türünde bir oyun çıkarıyorum. Bsc mobil canavarında görmek güzel olurdu :)
oyununuz çıktı mı?

RISC64

9.7.2013 15:47:40

+3
Unity gerçekten çok başarılı. 1 2 ay içersinde bende puzzle türünde bir oyun çıkarıyorum. Bsc mobil canavarında görmek güzel olurdu :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız