Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted'ın Yaratıcısı Amy Hennig Electronic Arts'tan Ayrıldığı Doğruladı

 
   Uncharted serisinin kreatif direktörü ve yazarı Amy Hennig 2014'te Naughty Dog'dan ayrılarak Electronic Arts bünyesi altında bir Star Wars oyunu geliştirmek için Dead Space serisinin yapımcısı Visceral Games'e katılmıştı.

   2017'in sonlarında ise Electronic Arts Visceral Games'i kapatma kararı aldığını açıkladı ve "Ragtag" kod adına sahip baslangıçta hikaye tabanlı çizgisel macera türünde geliştirilen Star Wars oyunu EA Vancouver'a taşınarak farklı bir yolda ilerledi.
 
   Bugün, Barcelona'da düzenlenen Gamelab konferansı esnasında Amy Hennig yaklaşık altı ay önce Electronic Arts'tan ayrıldığını doğruladı.
 
   Amy Hennig tarafından belirtilene göre, Visceral Games'in kapatılıp ardından kendisinin de Electronic Arts ile yollarını ayırmasından sonra EA Vancouver Amy Hennig önderliğinde oluşturulan hikayeyi rafa kaldırdı ve şu anda oldukça farklı bir Star Wars oyunu üzerinde çalışıyorlar.
 
   Amy Hennig şimdilerde kendi bağımsız stüdyosunu kuruyor ve VR ile ilgileniyor.

   "Bağımsız çalışıyorum ve bağımsız kalıyorum. Kendi küçük bağımsız stüdyomu açtım ve bazı kişilere danışmanlık yapıyorum. Bazı kişileri ekibe katmayı düşünüyorum ve altı ila sekiz en fazla 15 kişilik küçük bir şirkete sahip olmayı, daha fazla proje ve VR ile ilgili bir şeyler yapmak istiyorum. Şu anda bazı VR şirketlerine danışmanlık ve bir ton araştırma yapıyorum." dedi Amy Hennig.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer pc bsc
ToeJam & Earl: Back in the Groove Bu Sonbaharda Çıkacak Remothered: Tormented Fathers PS4 ve Xbox One için 25 Temmuz'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

29.6.2018 18:15:37

+1
EA oyun dünyasının kanseri, Dead Space gibi özgün korku oyunu halden hale soktular, bıraksan her sene online millettin birbirini yediği BF, Fifa, SW Battle Front, bide bunlara sandık ekle, Epic-Rare- Legendary silah- item- karakter içine sokuştur. Mobil oyun tabanlı oyunları üstüne 60$ sat... Ohh miss gibi iş, ne gerek DS yada SW hikayelisine, Askerde söylerdik Deveye Diken İnsani ..... yarar BU yeni yetme oyunculara Müstehak dürtüğünde sesi çıkmıyorasa kökle gitsin

veterangamer

29.6.2018 16:07:05

+1
Anlaşıldı çöp vr oyunları yapacaksın geçiniz..

deadlight54

29.6.2018 15:07:12

+1
Legacy of Kain'in ruhani devamını yapsa fena olmaz. Amy abla VR işlerini boşver, başka oyun geliştirin.

Hana-MicHi__

29.6.2018 13:35:23

0
Sadece Uncharted değil Soul Reaver ın da yaratıcısı 👍🏻

dark dragon

29.6.2018 13:19:38

0
Naughty Dog’dan ayrılmak yaramamış, vr işi boş güzel indie bir oyun yapıp Sony desteği kovalasa daha iyi olur.

BSC Misafiri

29.6.2018 12:20:13

0
gene iyi dayanmış

BSC Misafiri

29.6.2018 12:19:56

0
Bu kadın uçmuş yaa..

ReDeYe_46

29.6.2018 09:50:39

+2
Şerefsiz EA
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız