Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 4'ün Oyun Yönetmeni Justin Richmond, Naughty Dog'tan Ayrıldı


    Sony için gerçekten ilginç bir ay oluyor. Nelerin yaşandığını tam olarak bilemiyoruz fakat Sony çatısı altındaki birinci parti stüdyolarında işten çıkarmalar ve iş bırakmalar devam ediyor. Gelen son haber, Naughty Dog'tan. 
 
    Daha önce yeni Uncharted oyununun kadrosunda yerini alan ve Uncharted serisinin yaratıcıları arasında bulunan Amy Hennig'in Naughty Dog'tan ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise, PS4 için geliştirilen Uncharted'ın oyun yönetmeni Justin Richmond'ın Naughty Dog'tan ayrıldığıyla ilgili bir haber geldi.
 
    Uncharted serisinin ikinci oyununun multiplayer bölümlerini üstlenen, Uncharted 3 ve henüz ismi belli olmayan PS4'e özel Uncharted oyununda da oyun yönetmenliği yapan Justin Richmond'ın Naughty Dog'tan sonraki durağı Riot Games olacak. Açıklamalara göre Richmond, League of Legends ile tanıdığımız firmada 'yenilikçi bir işin' parçası olacak.
 
    Daha önce Uncharted'ın resmi duyurusunda Sony tarafı, geliştirici ekibi "Uncharted serisinin deneyimli isimleri Amy ve Justin'in başını çektiği takım" cümlesiyle başlayan bir şekilde tanıtıyordu. Şimdi ise Amy Hennig ile Justin Richmond ayrılmış durumda. Bakalım ileride serinin geleceği nasıl şekillenecek?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
naughty dog uncharted playstation playstation 4 nathan drake sony
Watch Dogs'un Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı Steam'de Hafta Sonu İndirimleri: Square Enix ve Batman Kampanyaları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.3.2014 12:58:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunu kimin yada hangi firmanın yaptığı önemlimi?
Bence önceki serilerin üzerine seviyeli yenilik ve aynı oranda da kaliteli oynanabilirlik konduktan sonra,kimin oyunu yapacağı pek farketmez.
"Yiğidi öldür, hakkını ver" demişler.
Sony'nin exlerdeki kalitesini, şahıslara bağlamamak lazım.
Hakeden oyun yapımcısı, satıcısı ve oyuncularına saygılar.
Bu kadar uzun uzadıya saçmalayanı da ilk defa görüyorum. Bir yemeği bile aynı malzemelerle farklı kişiler yapınca tadı değişebiliyorken çok başarılı bir oyun serisinin yapımcıları ayrılacakta ''kimin veya hangi firmanın yaptığı önemli mi'' diye soracaksın. Deneyim nedir bilir misin? Yıllar boyunca bir oyun serisinde yapımcı olarak oyunun her aşamasından sorumlu olup ortaya çıkan başarıya imza atabilmek? En basitinden Resident Evil'ın en başarılı serilerine imza atan Shinji Mikami ayrıldıktan sonra seri ruhunu kaybetti ve piyasaya birbiri ardına vasat seriler çıktı, bunun gibi pek çok örnek sayılabilir. Bir oyunun başarısı yapımcı ekibin sorumluluğundadır ve ekip kısmen değişirse oyununda kan kaybetme riski her zaman vardır. Senin anlayabileceğini sanmıyorum ama yine de yazdım.

mehmedaltair

28.3.2014 15:16:55

0
Geçen nesil exc oyunlarla farkını koyuyordu bu nesilde exc oyunlar gitti gibi gözüküyor bu sefer de donanım gücü önemli olacak gibi gözüküyor

carlosolivera31

28.3.2014 10:14:17

0
hele hele hele bak bu sony neler oluyor orda :D :D

BSC Misafiri

28.3.2014 01:34:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri şu sitedeki yorumları yabancı biri okusa neresiyle güler acaba. sony gerekli olanı yapıyomuş, yerine gerekli kişileri getiriyomuş, firma bi kişiden ibaret değilmiş. en komiği de yeni unchartedı last of usı yapan kişilerin yaptığını sananlar.
Asıl 3-5 kişi gitti diye kıyamet alameti ilan etmek komik. Bioshock yapımcısı gibi stüdyo kapanmıyor. PS3 çıkınca da eleştirip duruyordunuz jenarasyonun en iyi exc oyunlarını nasıl yaptılar? PS4'ün rekor satış rakamları fark elde edeceğini söylemiştik, yine ileride anlarsınız

BSC Misafiri

28.3.2014 01:18:04

0
Oyunu kimin yada hangi firmanın yaptığı önemlimi? Bence önceki serilerin üzerine seviyeli yenilik ve aynı oranda da kaliteli oynanabilirlik konduktan sonra,kimin oyunu yapacağı pek farketmez. "Yiğidi öldür, hakkını ver" demişler. Sony'nin exlerdeki kalitesini, şahıslara bağlamamak lazım. Hakeden oyun yapımcısı, satıcısı ve oyuncularına saygılar.

BSC Misafiri

28.3.2014 00:47:36

0
şu sitedeki yorumları yabancı biri okusa neresiyle güler acaba. sony gerekli olanı yapıyomuş, yerine gerekli kişileri getiriyomuş, firma bi kişiden ibaret değilmiş. en komiği de yeni unchartedı last of usı yapan kişilerin yaptığını sananlar.

BSC Misafiri

28.3.2014 00:42:57

0
The Last of Us gibi daha iyi, değişik ekiplere yaptırsınlarda laf atanları o zaman görürüz. Koskoca firmayı tek kişiden ibaret saınyorsunuz sanırım. Sony'de oyun geliştirmesi etkilenmeyecek dedi...

Wayward Son

27.3.2014 23:47:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Sony için yapılan tüm olumsuz haberlerde kimse msj atmıyor bakıyorum rezil durumdasınız şuan beyler uyanında balığa çıkalım.
Oyunlar çıksın hele, o zaman konuşalım panpa. Unutma, maç 90 dakika.

Guest-C8DDC600D

27.3.2014 23:40:06

0
E3'te tokadı yedim mi akılları başlarına gelir merak etmeyin.

ankara

27.3.2014 23:39:52

0
Sony için üzülüyorum

Project Scorpio

27.3.2014 23:38:04

0
Sony için yapılan tüm olumsuz haberlerde kimse msj atmıyor bakıyorum rezil durumdasınız şuan beyler uyanında balığa çıkalım.

BSC Misafiri

27.3.2014 23:25:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: lostrock

sony nin oyun dünygasının bir numarası olmaması için çeşitli hamleler olduğunu düşünüyorum


Ne hamlesi şaka mı yapıyosunuz şu firmayı savunmak için şekilden şekile girmeyin be. Adamlar exc oyunlarıyla meşhur ama hepsi gitti kimse kalmadı. Bir ay içerisiinde ayrılanlar listesi;

Amy Hennig (Creative Director) of Naughty Dog
Justin Richmond (Creative Director) of Naughty Dog
Col Rodgers (Creative Director) of Evolution Studios
Stig Asmussen (Creative Director) of Sony Santa Monica
Jaime Griesemer (Lead Designer) of Sucker Punch
60+ Employees of Sony Santa Monica
Jack Tretton as President and CEO of Sony Computer Entertainment of America
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=792044
Sende onlara laf sokmak için şekilden şekile girme arkadaşım.Senin şu yaptığının onlardan kalır bir yanı varmı

Tancredi

27.3.2014 22:54:03

0
Adam paraya gitmiş işte.

StrangerLovely

27.3.2014 22:49:44

0
Bence Sony ne yaptığını biliyor. Çünkü Sony'nin en büyük gelir kaynağı Playstation. e Playstation exc. oyunlarının seviyesi düşerse satışlar da düşer. Satışlar düşerse Sony batma seviyesine gelir.

BSC Misafiri

27.3.2014 22:40:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: lostrock sony nin oyun dünygasının bir numarası olmaması için çeşitli hamleler olduğunu düşünüyorum
paralel hamleler hemde

RedTurkei

27.3.2014 22:21:49

0
Bence Tam düşüncenizin aksine sony 1numara olacağına kesin gözüyle bakıyor ve yapımcılar fazla para vermek istemiyor uyarsa kal uymazssa güle güle mantığıyla haraket ediyor tekele doğru giderse olacağı bu tamamen benim hayal gücüm ve düşüncemdir

BSC Misafiri

27.3.2014 22:19:10

+4
quote:

Orijinalden alıntı: lostrock sony nin oyun dünygasının bir numarası olmaması için çeşitli hamleler olduğunu düşünüyorum
Ne hamlesi şaka mı yapıyosunuz şu firmayı savunmak için şekilden şekile girmeyin be. Adamlar exc oyunlarıyla meşhur ama hepsi gitti kimse kalmadı. Bir ay içerisiinde ayrılanlar listesi; Amy Hennig (Creative Director) of Naughty Dog Justin Richmond (Creative Director) of Naughty Dog Col Rodgers (Creative Director) of Evolution Studios Stig Asmussen (Creative Director) of Sony Santa Monica Jaime Griesemer (Lead Designer) of Sucker Punch 60+ Employees of Sony Santa Monica Jack Tretton as President and CEO of Sony Computer Entertainment of America http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=792044

EzioAuditore_

27.3.2014 22:17:43

0
Naughty Dog gibi bir yerden sonra Riot Games ? Yapmayın etmeyin...

lostrock

27.3.2014 22:16:18

-4
sony nin oyun dünygasının bir numarası olmaması için çeşitli hamleler olduğunu düşünüyorum
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız