Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 4 2016'ya Ertelendi!


    Geçtiğimiz aylarda oynanış videosuyla karşımıza çıkan Uncharted 4'ü aslında bu senenin sonuna doğru raflarda görecektik. Ancak Naughty Dog serinin yeni oyunu için önemli bir karar aldı. Uncharted 4, 2016'ya ertelendi.
 
    PlayStation'ın resmi blog sayfasında bir mesaj yayınlayan oyunun yönetmenleri Bruce Straley ve Neill Druckmann, Naughty Dog'un Uncharted 4'ü oyuncuların en yüksek standartlarına çıkarabilmesi için birkaç aya daha ihtiyaç duyduğunu belirtti. Yapılan yeni açıklamalara göre Uncharted 4'ün yeni çıkış dönemi olarak 2016'nın bahar ayları hedefleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
naughty dog uncharted playstation playstation 4 nathan drake sony
Minecraft'ın Yasaklanma Haberine Mojang'dan Açıklama Geldi (Güncellendi) StarCraft II'ye TPS Olarak Oynanan Harika Bir Mod: Total Destruction
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Oziko

26.10.2019 09:28:56

+1
Ertelemek Neil Druckmann’ın adeti oldu, alıştık. :D

cikopelo

12.3.2015 22:54:43

+1
Sistem kaldırmadi herhalde.

*Meteora*

12.3.2015 20:49:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

PS3 için birde motorstorm vardı. Ps4 ü alma zamanı UC4 çıktıktan sonraydı ama onuda ertelemeleri cidden kötü oldu. PS3 ün efsane zamanları Killzone 2 den sonra oldu Gow 3 Uncharted 2 geldi. Onun dışında ben şimdi ne oynuyorum ne ile vakit geçiriyorum ona bakıyorum. Arkadaşlarla Destiny oynamak benim için baya keyifli oluyor ama bu oyun PC de yok. GTA V halen gelecek. Bloodborne mesela benim için PS4 alma sebeplerinden biri olacak bir oyun. Little Big Planet 3 mesela almayı düşünüyorum yakın zamanda bu oyunda PC de yok ve benim için önemli bir oyun. ISS güzel bir oyundu onu bitirdim oda PC de yok. En önemlisi TLOU PS3 de oynayamadım PS4 de oynama şansım oldu. Bir tek PC de oynayabileceğim oyun Mordor du onuda PS4 de daha çok keyif alarak oynadım. Drive Club çıkışı kötüydü ama çok güzel toparladı içerik olarak güçlendi bu oyunda PC de yok. Hani bakıyorum listeye PS4 olmasa cidden oynamaya hevesleneceğim bir şey olmazdı benim için. Bu nesil erteleme, yama ve dlc açısından çok berbat bir nesil eski oyunların ruhları kaybolmaya başladı artık tek şikayet bundan. PS4 ü erken aldım ama erken aldığıma pişman olmadım sonuçta eskimiyor 5 sene sonra çıkacak oyunlarıda oynatacak bu alet. Hani bu iş zevk meselesi ve neler ile vakit geçirmeye sevdiğine bağlı. TLOU Destiny GTAV Bloodborne LBP3 bunlar benim için PS4 sahibi olmak için yeterli sebepler. Tek şunu savunurum ama PS3 veya X360 olan birinin PS4 e kesinlikle ihtiyacı yok ama tek PC sahibinin ihtiyacı var PS4 e. E3 konsolun gidişatı belli olur zaten şuan da aslında bunları düşünmek için erken. Cod konusunda da hem fikirim Ghost ve AW kesinlikle çöp oyunlar PC de MW2 oynanmıyor lag ve hileden ama dediğim gibi PS3 veya X360 sahibi birinin yeni konsollara ihtiyacı yok.
Hocam ama PS4 alan birisi, sadece o anda çıkmış oyunları oynayabiliyor. Ama PC'de, PS3'e çıkmış oyunların çoğunu halen oynayabiliyorsunuz. Örneğin BF3, Çünkü BF4 çok buglu idi. PS4'te sürekli indie oyunlarla idare ediyordu bayadır, tabii şu an iyi durumda ona bir sözüm yok ancak; Online oynamak için aylık para ödemek, berbat bir durum.

*Meteora*

12.3.2015 20:44:07

0
İlk 3 oyunun Remastered hali çıksa fena olmaz mı?

Tam35tr

12.3.2015 19:21:29

0
Stabil ve sorunsuz çıktığı sürece çok büyütülecek bir olay değil bence.Arkadaşlar sadece playstation 4 için konuşmuyorum genel xbox one ve ps4 içinde duyurulan birçok oyun var ama biz sadece yüksek bütçeli AAA yapımlara odaklandığımız için 2015'te oyun çıkmayacakmış gibi geliyor.Birde E3 2015'te çok güzel duyurular gelebilir.Biraz sabırlı olmak lazım bence.

TheTrueDetective

12.3.2015 18:09:31

0
Hiç uğraşmayın Xboşlar oyun daha iyi olacaksa 2018'e kadar bile ertelenebilir dert değil Naughty Dog neyi eline yüzüne bulaştırdı bu güne kadar ? Güvenimiz tam...

Hoid

12.3.2015 14:24:36

0
İnşallah hocam bu sene çıkarsa kurban keseceğim ben

Deswaaa

12.3.2015 13:25:20

-3
pc ve xbox ağır fanboyları basmış burayı yazık

Source

12.3.2015 13:15:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Şu öne sürdüğün şeylerden biri bile benim konsol almamı sağlayacak nedenler değil. Ağır fanboysun o da ayrı konu. 1- "Order en iyi grafikli oyun oldu". Kime göre? Neye göre? Nerede ödül almış? Her şeyi geçtim, siz değil miydiniz "PC'ciler grafik manyağı, önemli olan oynanıştır" diyen? 6 saatin 3 saati sinematik olan oyun mu bana konsol aldıracak? Güldürme beni:) Kimse de Order için PS4 almayacak. PS4 alırsa bir bakacak, deneyecek. Zaten 3-5 saatte bitiyor. 2- Destiny ne Allah aşkına? Evolve da aynı şekilde bedava verseler bakmayacağım oyunlar. Bana göre son yıllardaki gereksiz multiplayer çılgınlığının son noktası bu iki oyun. Sen sevdiysen iyi eğlenceler, saygı duyarım. 3- Araba yarışı çok sevmem ancak Driveclub gibi fizik yoksunu bir oyunu oynayacağıma beklerim Project Cars'ı. Ayrıca Assetto Corsa şu an gayet oynanıyor PC'de :) Araba yarışında grafik mi önemlidir yoksa fizik mi? Herhalde tartışmaya bile gerek yok. Ayrıca benim gibi "vurdulu, kırdılı" araba yarışı sevenler için PC'de Wreckfest ve Carmageddon var. 4- Çok satmak başarıysa Justin Bieber dünyanın en iyi sanatçısı, Twilight en iyi filmi... Geçin bunları. Bugün Forza PS'e gelse en önde bayrak sallayarak satın alacaklar arasında "Driveclub çok iyi yeaaa" diyenler var:) Kimi kandırıyorsun? 5- Oyunlar arasında 144p fark var diye (zamanında ben de dahil olmak üzere) saçma bir Xbox - PS tartışmasına girdiniz. Ancak gün itibariyle bir Xbox sahibi, bir PS sahibine göre çok daha fazla oyuna ve çeşitliliğe sahip. Gözün gördüğünü inkar edecek değilim. Bu durum düpedüz başarısızlıktır. Oyun konsolunu çözünürlük için satın almak (gözün görebileceği bir fark ta yok aralarında) resmen oyunculuğun ruhuna ihanet. 6- MGS için konsola gerek yok. Malum, PC'de çok başarılı bir şekilde Ground Zeroes oynanıyor, optimizasyon şukela. Phantom Pain de aynı şekilde oynanacak. Ayrıca HL 3 çıktığı zaman milyonlarca oyuncu ona odaklanacak. Akıllı olan konsol firması, o dönemde oyun çıkartmaz :)
Hocam dediklerine katılıyorum. PC kullancılarına lafa geldiğinde herşey grafik değil derler ama Xbox One ile PS4 kıyaslaması olduğunda herşey grafik olur bir anda buda burdakilerin samimi olmadığını gösteriyor. Gabe Newell umarım bir yamuk yapmazda Half Life 3'ü 2016 yılında çıkartır belki belli mi olur yıl sonu bile çıkabilir. Yıllardır deli gibi bekliyoruz bu oyunu Oyun yapmak nedir herkes öğrenecek Half Life 3 çıktığında.

Wayward Son

12.3.2015 12:52:00

+3
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Aynen öyle abi hangisini alalım diye senle konuşuyorduk hatırlarsın konuşmanın sonunda 2015 yılında alırız diyorduk Şimdi 2016 yılına salladık bakalım almak için bir neden çıkacak mı ?

PS3 ilk çıktığında çoğu PC sisteminden güçlüydü ne bileyim blu-ray gibi teknolojileri barındırıyordu bir albenisi vardı şimdi PS4 e bakıyoruz giriş seviyesi bir PC donanımına sahip ve BLU-RAY de artık her yerde satılıyor herkesin ulaşabileceği bir ücretten satılıyor .
Teknolojik bakımdan da öyle ahım şahım bir yanları yok bana göre . Zaten mimari desen yılların PC mimarisi dolayısıyla bu yeni jenerasyon eskisi gibi EXC dönemi değilde multi platform bir döneme dönüştü .

Koskoca E3 fuarında PC ye duyurulmayan yahut PS4 e çıkıpta XBOX ONE a çıkmayan oyun sayısı 2 elin parmaklarını geçmiyorsa konsol almaya gerek yok diyorum ben .

İnsanlar deli gibi The order 1886 yı bekliyordu oyun 3.5 saat sürüyor ... Ama konuşulan şey şu inanılmaz grafikleri var ee olur tabi grafiğe abanırsan gerisi boş kalırsa sunarsın tabi öyle grafikler . Zaten oyunun geri kalanı da geçilemeyen sinematikten oluştuğu için söylenecek bir söz bulamıyorum . Hevesle SOULS yapımcılarının oyununu bekliyorum BloodBorne umarım oyun patlamazsa PS4 alma sebebimiz olur ya değilse 2016 yılını bekleyeceğiz .

XBOX tarafında ise QUANTUM BREAK beni çok fazla heyecanlandırıyor çünkü fizik konularına karşı bir iştahım var bu oyunda beni bayağı cezbediyor güzel bir çıkış yaparsa hiç düşünmeden alırım XBOX ister 720p ister 600p çalışsın oyun 5 saatte bitmesin kimsenin umurunda olmaz diye düşünüyorum
Order'ı grafikleriyle savunmak zaten son çırpınış :) Ama yüzsüzlük aynı zamanda. Azılı konsol fanları değil miydi "önemli olan içerik, oynanış" diyen ? :) Geçecekler bunları. Ben artık işin "P" sinde değilim. Son 2 yılda konsol cephesinden şaşırtıcı bir oyun gelmedi. Grafiğe, süse odaklanacaklarına oyun yapsınlar, biz 720p de oynarız. PC'de de 4K elitizmi başladı da adam 27 inç monitör alıp "4K oynayacağım yeaa" diye hava atıyor, ona bitiyorum. 55 inç hatta 60 inçin aşağısında 4K'nın nimetlerinden yararlanamıyorsun be gülüm. Adamlar bunu anlamıyor ama.

Wayward Son

12.3.2015 12:46:32

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @Wayward Son

Oyun birkaç ay ertelendi diye platform tartışması trollük yapmana anlam veremedim.
Sırf Bloodborne + MGS PS4 special bundle bile bu yılı kazandırır. The Orderda en iyi grafikli oyun oldu. Bütün oyunlar en çok PS4'te satıyor, konsolda multiplayer oyunlari hilesiz oynayabiliyorsun e daha ne? Driveclub daha iyi grafiklerle project cars dan önce çıktı zevkle oynanıyor. Destiny en iyi multi deneyimi ödülleri aldı yine oynuyoruz pc'de yok. Uncharted 4'de hl3 den önce çıkacağı için bir sorun yok. Merak etme 11 sene beklemek yok...
Bak ödüğün xbox'ın ana vatanı Amerikalılar bile en çok PS4 alıyor, bi siz başarıyı kabul edemediniz...
Şu öne sürdüğün şeylerden biri bile benim konsol almamı sağlayacak nedenler değil. Ağır fanboysun o da ayrı konu. 1- "Order en iyi grafikli oyun oldu". Kime göre? Neye göre? Nerede ödül almış? Her şeyi geçtim, siz değil miydiniz "PC'ciler grafik manyağı, önemli olan oynanıştır" diyen? 6 saatin 3 saati sinematik olan oyun mu bana konsol aldıracak? Güldürme beni:) Kimse de Order için PS4 almayacak. PS4 alırsa bir bakacak, deneyecek. Zaten 3-5 saatte bitiyor. 2- Destiny ne Allah aşkına? Evolve da aynı şekilde bedava verseler bakmayacağım oyunlar. Bana göre son yıllardaki gereksiz multiplayer çılgınlığının son noktası bu iki oyun. Sen sevdiysen iyi eğlenceler, saygı duyarım. 3- Araba yarışı çok sevmem ancak Driveclub gibi fizik yoksunu bir oyunu oynayacağıma beklerim Project Cars'ı. Ayrıca Assetto Corsa şu an gayet oynanıyor PC'de :) Araba yarışında grafik mi önemlidir yoksa fizik mi? Herhalde tartışmaya bile gerek yok. Ayrıca benim gibi "vurdulu, kırdılı" araba yarışı sevenler için PC'de Wreckfest ve Carmageddon var. 4- Çok satmak başarıysa Justin Bieber dünyanın en iyi sanatçısı, Twilight en iyi filmi... Geçin bunları. Bugün Forza PS'e gelse en önde bayrak sallayarak satın alacaklar arasında "Driveclub çok iyi yeaaa" diyenler var:) Kimi kandırıyorsun? 5- Oyunlar arasında 144p fark var diye (zamanında ben de dahil olmak üzere) saçma bir Xbox - PS tartışmasına girdiniz. Ancak gün itibariyle bir Xbox sahibi, bir PS sahibine göre çok daha fazla oyuna ve çeşitliliğe sahip. Gözün gördüğünü inkar edecek değilim. Bu durum düpedüz başarısızlıktır. Oyun konsolunu çözünürlük için satın almak (gözün görebileceği bir fark ta yok aralarında) resmen oyunculuğun ruhuna ihanet. 6- MGS için konsola gerek yok. Malum, PC'de çok başarılı bir şekilde Ground Zeroes oynanıyor, optimizasyon şukela. Phantom Pain de aynı şekilde oynanacak. Ayrıca HL 3 çıktığı zaman milyonlarca oyuncu ona odaklanacak. Akıllı olan konsol firması, o dönemde oyun çıkartmaz :)

alito

12.3.2015 12:18:22

0
Belkide The Order 1886 daki grafikleri görüp, geride kaldıklarını düşündüler ve daha iyisini yapmak için grafik motorunu elden geçirmek istediler. Kim bilir niye ama beklemek çok can sıkıcı gerçekten.

Hoid

12.3.2015 11:57:22

0
Aynen öyle abi hangisini alalım diye senle konuşuyorduk hatırlarsın konuşmanın sonunda 2015 yılında alırız diyorduk Şimdi 2016 yılına salladık bakalım almak için bir neden çıkacak mı ? PS3 ilk çıktığında çoğu PC sisteminden güçlüydü ne bileyim blu-ray gibi teknolojileri barındırıyordu bir albenisi vardı şimdi PS4 e bakıyoruz giriş seviyesi bir PC donanımına sahip ve BLU-RAY de artık her yerde satılıyor herkesin ulaşabileceği bir ücretten satılıyor . Teknolojik bakımdan da öyle ahım şahım bir yanları yok bana göre . Zaten mimari desen yılların PC mimarisi dolayısıyla bu yeni jenerasyon eskisi gibi EXC dönemi değilde multi platform bir döneme dönüştü . Koskoca E3 fuarında PC ye duyurulmayan yahut PS4 e çıkıpta XBOX ONE a çıkmayan oyun sayısı 2 elin parmaklarını geçmiyorsa konsol almaya gerek yok diyorum ben . İnsanlar deli gibi The order 1886 yı bekliyordu oyun 3.5 saat sürüyor ... Ama konuşulan şey şu inanılmaz grafikleri var ee olur tabi grafiğe abanırsan gerisi boş kalırsa sunarsın tabi öyle grafikler . Zaten oyunun geri kalanı da geçilemeyen sinematikten oluştuğu için söylenecek bir söz bulamıyorum . Hevesle SOULS yapımcılarının oyununu bekliyorum BloodBorne umarım oyun patlamazsa PS4 alma sebebimiz olur ya değilse 2016 yılını bekleyeceğiz . XBOX tarafında ise QUANTUM BREAK beni çok fazla heyecanlandırıyor çünkü fizik konularına karşı bir iştahım var bu oyunda beni bayağı cezbediyor güzel bir çıkış yaparsa hiç düşünmeden alırım XBOX ister 720p ister 600p çalışsın oyun 5 saatte bitmesin kimsenin umurunda olmaz diye düşünüyorum

LV-426

12.3.2015 11:35:04

0
Bu kadar yanlış ve kötü bir yorum yapabilmek gerçekten çok zor. Bir oyunu bile tanımlayamıyorsunuz ve beni buraya yazmak zorunda bırakıyorsunuz. Siz nasıl yaşıyorsunuz bu hayatta kuzum. Değerlendirmeleriniz bu kadar acınacak haldeyken hayat içinde önemli kararlarınızı ne şekilde alıyorsunuz? İçler acısı. Yazdıklarınızı görmeyeceğim direkt olarak blokladım sizi. Rahatsız ediyor varlığınız beni. edit:imla

BSC Misafiri

12.3.2015 11:06:56

-1
@Wayward Son Oyun birkaç ay ertelendi diye platform tartışması trollük yapmana anlam veremedim. Sırf Bloodborne + MGS PS4 special bundle bile bu yılı kazandırır. The Orderda en iyi grafikli oyun oldu. Bütün oyunlar en çok PS4'te satıyor, konsolda multiplayer oyunlari hilesiz oynayabiliyorsun e daha ne? Driveclub daha iyi grafiklerle project cars dan önce çıktı zevkle oynanıyor. Destiny en iyi multi deneyimi ödülleri aldı yine oynuyoruz pc'de yok. Uncharted 4'de hl3 den önce çıkacağı için bir sorun yok. Merak etme 11 sene beklemek yok... Bak ödüğün xbox'ın ana vatanı Amerikalılar bile en çok PS4 alıyor, bi siz başarıyı kabul edemediniz...

Rapsody_izmir

12.3.2015 09:14:44

0
2016 bahar ayı deyince çook çoook uzun seneler var gibi olmuş. 6 ay fark ediyor maksimum. Ama psikolojikman kabullenemeyip küfür ettiğim doğrudur.

emretor23

12.3.2015 05:51:43

+2
Oyunun ertelendiğini gördüğümde gerçekten kahroldum 1 Kasım 2011 bittiği gün merakla beklemeye başladığım 4.oyunu malesef daha uzun bir süre göremeyecek olmak gerçekten çok üzücü bir durum. Beni en çok üzen olay ise bu tarz ertelenmenin yeni gelecek oyunları da dolaylı yoldan etkilemesi.Örneğin 2016'da çıkacak Yeni bir IP tahminen 2017'ye çekilmiştir bu nedenle. Last Of Us 2'nin durumu da belirsizleşmiştir tahminimce,daha adamlar Uncharted 4'ü bitirememiş iken nasıl Last Of Us 2'yi yapacaklar birde işin başka boyutu var. Ayrıca değinmek istediğim nokta Sony bu nesilde satışlarda çok önde olduğundan çok rahat davranıyor,bunu fuarlarda çok rahatlıkla görebiliyoruz,neredeyse her konferansta 1 oyun ya geliyor yada hiçbirşey gösterilmeden fuarlar öylece geçip gidiyor. Şuan Exclusive olarak Ratched&Clank ve Hellblade(Süreli Exc.) elinde kalanlar,Hellblade'in kısa bir oyun olacağını da düşünürsek,Hardcore kesim için yine oyunsuz bir son çeyrek olacak malesef. Son diyeceğim şu;umarım E3 2015'de her sene Playstation oyuncusunun hayalini kurduğu fakat hiçbir zaman gerçekleşmediği 3-4 bomba oyun duyurularını görmemiz,yoksa gidişat gerçekten kötü neredeyse hepimiz 3.parti oyunlarla zamanımızı geçirir olduk,Playstation denildiğinde ilk akla gelen ''Kendine Has'' oyun kimliği kaybedilirse sadece Ana kesimi kaybetmekle kalınmaz,yeni gelecek casual kesimi de ilgisini kaybetmiş olur SONY,yazımı okuyan herkese şimdiden teşekkürler fena dolmuşum

Mactavish-

12.3.2015 02:18:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Bak LBP'yi unutmuşum, o da var. Ancak ne olursa olsun mevcut konsolların oyun yelpazesi şu an beni çok çekmiyor. Ömrünün çoğunda RPG oynamış biri olarak PC'deki: - Torment: Tides of Numenera - Pillars of Eternity - Divinity: Original Sin - Shroud of the Avatar - Sword Coast Legends - Serpent in the Staglands - Underrail - Grim Dawn - Shadowrun (yenisi de yolda) ve strateji türünde: - Beyond Earth - Starships - Tropico 5 - Grey Goo - Cities: Skylines - Homeworld Remastered - Total War - Europa Universalis 4 - Crusader Kings 2 - Offworld Trading Company - Endless Legend - Endless Space gibi oyunlar beni mevcut konsol oyun kütüphanesine göre daha çok cezbediyor. Aradığımı pek bulamadım yani yeni nesilde. Star Citizen da var tabi PC'de. Driveclub yok evet ama Assetto Corsa var, Wreckfest var, Carmageddon var. Project Cars gelecek. GTA ve TLOU PS3 sahibi biri olarak beni pek etkilemedi. Zaten PC'ye de GTA aldım. 2 ay daha ertelense pek koymaz PS3'te bitirdiğim için. Dediğin gibi eski nesile sahip biri olarak + yukarıdaki oyunların büyük çoğunluğuna sahip biri olarak PC'de devam etme tercihimi yadırgamamak gerek. Yoksa ne derece azılı PS fanı olduğumu bilirsin Ağır toplar gelsin, konsol da alırız.
Abi, işte dediğim gibi zevk meselesi sende PS3 ve PC de var sana hitap eden oyunlar şuan PC olduğundan dolayı vaktini onlarla geçirebiliyorsun. PS4 de oynamaya değer şeyler senin açından göründüğü üzere olmadığından zaten almak saçma olur yani. Benim kendi listem PS4 sahibi olmayı kötü göstermiyor.

Wayward Son

12.3.2015 02:11:32

+1
Bak LBP'yi unutmuşum, o da var. Ancak ne olursa olsun mevcut konsolların oyun yelpazesi şu an beni çok çekmiyor. Ömrünün çoğunda RPG oynamış biri olarak PC'deki: - Torment: Tides of Numenera - Pillars of Eternity - Divinity: Original Sin - Shroud of the Avatar - Sword Coast Legends - Serpent in the Staglands - Underrail - Grim Dawn - Shadowrun (yenisi de yolda) ve strateji türünde: - Beyond Earth - Starships - Tropico 5 - Grey Goo - Cities: Skylines - Homeworld Remastered - Total War - Europa Universalis 4 - Crusader Kings 2 - Offworld Trading Company - Endless Legend - Endless Space gibi oyunlar beni mevcut konsol oyun kütüphanesine göre daha çok cezbediyor. Aradığımı pek bulamadım yani yeni nesilde. Star Citizen da var tabi PC'de. Driveclub yok evet ama Assetto Corsa var, Wreckfest var, Carmageddon var. Project Cars gelecek. GTA ve TLOU PS3 sahibi biri olarak beni pek etkilemedi. Zaten PC'ye de GTA aldım. 2 ay daha ertelense pek koymaz PS3'te bitirdiğim için. Dediğin gibi eski nesile sahip biri olarak + yukarıdaki oyunların büyük çoğunluğuna sahip biri olarak PC'de devam etme tercihimi yadırgamamak gerek. Yoksa ne derece azılı PS fanı olduğumu bilirsin Ağır toplar gelsin, konsol da alırız.

emrahcey

12.3.2015 02:10:40

0
Aklıma gelmiyorda değil "Acaba daha iyi Downgrade yapmak için zamana mı ihtiyaçları vardı ? " diye... Malum Watchdogs da daha yapacaz yapacaz diye ertelediler Ürün ortada... Umarım Order 1886'nın bile üzerinde bir yapımla karşılaşırız. Benimde Ps4 edinmem için bir bahanem olur.

BSC Misafiri

12.3.2015 01:48:45

0
grafikleri biraz daha iyi yapacaklar bence zaten fena görünmüyodu ama adamlar işi biliyo zaten kesinlikle çok iyi bir oyun bizi bekliyo.

BSC Misafiri

12.3.2015 01:48:38

0
Kişileri pc, ps4, xbox one kullanıcısı olarak ayırmak nasıl bir mantığa dayanıyor çözmüş değilim. Ben Playstation 1ile konsol olayina başlayıp daha sonra uzun süre PC'de oyun oynamaya devam etmiş biri olarak , sunu net sekilde söyleyebilirim ki ; konsollar oynatma kabiliyetine kıyasla ucuz , oyunları cok pahalı fakat ikinci eli cok yaygin. Dolayısıyla 1-2 oyun edinip bitirdikce takas yoluyla piyasadaki tüm oyunlara cebinizden ekstra para çıkmadan erisebiliyorsunuz. Bunun dışında kimse konsolları pc öldürücü olarak tanimlama curetine giremez zira pc'de donanimin siniri yok neredeyse. Merakı olan dilediği donanimi edinip dilediği sekilde kullanabilir. Dolayısıyla konsolun amaci salt oyun oynatmak. Ama 1080p'de ama 30 fps' de ama 900p'de. Fakat kafanizda fps düşüyor mu çıkıyor mu , kaldirir mi destekler mi , gamepad kullanabilir miyim , sahip oldugum gamepad destekleniyor mu gibi sorulara yer olmaz. Alirsiniz takarsiniz ve oynarsiniz. Salt oyun iste. Dolayısıyla yüksek donanim saglayacak durumu olmayanlara çok iyi alternatifler ve buna rağmen yarar sağladıkları tarafından yerden yere vuruluyorlar. Gerek yok arkadaşlar. Oyun oynayin , eglenin. Hangi makineyle yaptığınızın önemi yok.

BSC Misafiri

12.3.2015 01:47:54

0
Naughty Dog'a güvenim tam. Yine The Last of Us gibi bir şaheser geliyor. Ubizort ve Maxis gibi yarım yamalak sorunlu oyun çıkacağına ertelensin daha iyi... Zaten 1 kere ertelendi nedir acele Oyun ertelenince hem daha iyi gelir, hem de 2016'yı da yine PS4 kazanır. 1 taşla iki kuş

Source

12.3.2015 01:24:54

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son PS3'ün çıkışı öyle korkunç değildi. Hatta ilk yılın sonunda elinde Uncharted gibi yepyeni bir IP (ki efsane oldu) ve Resistance vardı. Ratchet & Clank ve Heavenly Sword'u da unutmayalım. 2. yılın sonunda ise bomba gibi bir Killzone 2 geldi. PS4'ün ilk yılında bir tek Second Son var. Efsane Killzone'u bayık bir oyuna çevirmişler. Vita'daki Killzone bile çok daha iyi. 2. yılın sonunda elimizde bir tek Bloodborne ve Second Son olacak. Kısacası PS3'ün ilk 2 yıl performansı çok daha iştah açıcı. PS4'ü kaçınız exc. oyunları için aldı ki? Pekala 2016'ya kadar beklenebilir. Bloodborne güzel oyun ama oynamazsak öleceğimizi zannetmiyorum. Eminim şu an PS4 sahibi birçok kişi multiplatform oyunlarla zamanını geçiriyor. Uncharted başlı başına konsol aldıracak oyun. Hatta Sony konsollarının en önemli IP'si bile denilebilir. PS4'ün 3. yılında çıkarılmasının savunulacak tarafı yok. Her zaman altını çiziyorum, bu konsollar en az 1.5 yıl erken piyasaya sürüldü. Abim PS4 sahibi, halen PS3 açıp MW3 oynuyor arkadaşlarıyla. Youtube'daki Ali-A gibi azılı COD oyuncuları bile "BOPS2'den kopamıyoruz" gibisinden videolar paylaşıyorlar. Tmartn "MW2 Remastered istiyoruz!!" diye video hazırlayıp paylaşıyor. Şu konsollar 1.5 sene geç çıksa eminim oyun dünyası hiçbir şey kaybetmezdi. Konsol dediğiniz cihaz, zamanının önünde donanıma sahip olur. Oyuncuyu çekecek bir exc. yelpazesine sahip olur. Konsol aldıktan sonra bir de ağır topların çıkması için 2-3 sene bekleyeceksek o iş çok fena. Kabul etmek gerekir ki Xbox cephesi, oyun yelpazesi olarak daha fazla çeşitlilik sunuyor (an itibariyle). Eminim birçok PS oyuncusu, Sunset Overdrive'ı PS4'te görmek isterdi. Ya da Forza'yı... Ancak MS'in PC'ye de oyunları getirme merakı yüzünden Xbox almak gibi bir niyetim de yok. Ne zaman Wild, Rime, Quantum Break (gerçi bu da PC'ye gelir), Gears of War, God of War, Uncharted, Last of Us 2 ve adını henüz duymadığımız yeni IP'ler piyasaya çıkar, ben de o zaman bu konsollara elimi sürerim. Ayrıca gamepad için konsol almak ta ayrı bir tartışma konusu.
Bu konsolların erken çıkartıldığına katılmıyorum ama her iki konsolun işlemcileri dahil başta GPU olmak üzere hakettikleri donanımla çıktıklarını düşünmüyorum. Bu konsollar en az GeForce GTX 770 seviyesinde bir GPU ile donatılmaları gerekiyordu. İşlemci olarakta en az 2.5Ghz saat hızları olması konsolları çok daha farklı yapardı ama fiyatı ucuz tutabilmek için bu donanımlardan kaçındılar ve yazık ettiler.

Mactavish-

12.3.2015 01:19:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

PS3'ün çıkışı öyle korkunç değildi. Hatta ilk yılın sonunda elinde Uncharted gibi yepyeni bir IP (ki efsane oldu) ve Resistance vardı. Ratchet & Clank ve Heavenly Sword'u da unutmayalım. 2. yılın sonunda ise bomba gibi bir Killzone 2 geldi. PS4'ün ilk yılında bir tek Second Son var. Efsane Killzone'u bayık bir oyuna çevirmişler. Vita'daki Killzone bile çok daha iyi. 2. yılın sonunda elimizde bir tek Bloodborne ve Second Son olacak. Kısacası PS3'ün ilk 2 yıl performansı çok daha iştah açıcı. PS4'ü kaçınız exc. oyunları için aldı ki? Pekala 2016'ya kadar beklenebilir. Bloodborne güzel oyun ama oynamazsak öleceğimizi zannetmiyorum. Eminim şu an PS4 sahibi birçok kişi multiplatform oyunlarla zamanını geçiriyor. Uncharted başlı başına konsol aldıracak oyun. Hatta Sony konsollarının en önemli IP'si bile denilebilir. PS4'ün 3. yılında çıkarılmasının savunulacak tarafı yok. Her zaman altını çiziyorum, bu konsollar en az 1.5 yıl erken piyasaya sürüldü. Abim PS4 sahibi, halen PS3 açıp MW3 oynuyor arkadaşlarıyla. Youtube'daki Ali-A gibi azılı COD oyuncuları bile "BOPS2'den kopamıyoruz" gibisinden videolar paylaşıyorlar. Tmartn "MW2 Remastered istiyoruz!!" diye video hazırlayıp paylaşıyor. Şu konsollar 1.5 sene geç çıksa eminim oyun dünyası hiçbir şey kaybetmezdi. Konsol dediğiniz cihaz, zamanının önünde donanıma sahip olur. Oyuncuyu çekecek bir exc. yelpazesine sahip olur. Konsol aldıktan sonra bir de ağır topların çıkması için 2-3 sene bekleyeceksek o iş çok fena. Kabul etmek gerekir ki Xbox cephesi, oyun yelpazesi olarak daha fazla çeşitlilik sunuyor (an itibariyle). Eminim birçok PS oyuncusu, Sunset Overdrive'ı PS4'te görmek isterdi. Ya da Forza'yı... Ancak MS'in PC'ye de oyunları getirme merakı yüzünden Xbox almak gibi bir niyetim de yok. Ne zaman Wild, Rime, Quantum Break (gerçi bu da PC'ye gelir), Gears of War, God of War, Uncharted, Last of Us 2 ve adını henüz duymadığımız yeni IP'ler piyasaya çıkar, ben de o zaman bu konsollara elimi sürerim. Ayrıca gamepad için konsol almak ta ayrı bir tartışma konusu.
PS3 için birde motorstorm vardı. Ps4 ü alma zamanı UC4 çıktıktan sonraydı ama onuda ertelemeleri cidden kötü oldu. PS3 ün efsane zamanları Killzone 2 den sonra oldu Gow 3 Uncharted 2 geldi. Onun dışında ben şimdi ne oynuyorum ne ile vakit geçiriyorum ona bakıyorum. Arkadaşlarla Destiny oynamak benim için baya keyifli oluyor ama bu oyun PC de yok. GTA V halen gelecek. Bloodborne mesela benim için PS4 alma sebeplerinden biri olacak bir oyun. Little Big Planet 3 mesela almayı düşünüyorum yakın zamanda bu oyunda PC de yok ve benim için önemli bir oyun. ISS güzel bir oyundu onu bitirdim oda PC de yok. En önemlisi TLOU PS3 de oynayamadım PS4 de oynama şansım oldu. Bir tek PC de oynayabileceğim oyun Mordor du onuda PS4 de daha çok keyif alarak oynadım. Drive Club çıkışı kötüydü ama çok güzel toparladı içerik olarak güçlendi bu oyunda PC de yok. Hani bakıyorum listeye PS4 olmasa cidden oynamaya hevesleneceğim bir şey olmazdı benim için. Bu nesil erteleme, yama ve dlc açısından çok berbat bir nesil eski oyunların ruhları kaybolmaya başladı artık tek şikayet bundan. PS4 ü erken aldım ama erken aldığıma pişman olmadım sonuçta eskimiyor 5 sene sonra çıkacak oyunlarıda oynatacak bu alet. Hani bu iş zevk meselesi ve neler ile vakit geçirmeye sevdiğine bağlı. TLOU Destiny GTAV Bloodborne LBP3 bunlar benim için PS4 sahibi olmak için yeterli sebepler. Tek şunu savunurum ama PS3 veya X360 olan birinin PS4 e kesinlikle ihtiyacı yok ama tek PC sahibinin ihtiyacı var PS4 e. E3 konsolun gidişatı belli olur zaten şuan da aslında bunları düşünmek için erken. Cod konusunda da hem fikirim Ghost ve AW kesinlikle çöp oyunlar PC de MW2 oynanmıyor lag ve hileden ama dediğim gibi PS3 veya X360 sahibi birinin yeni konsollara ihtiyacı yok.

Wayward Son

12.3.2015 00:50:06

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

PS3 ün ilk çıktığı zamanlara dönersek bence PS4 nesili iyi gidiyor. Zevkle oynuyorum şahsen.
PS3'ün çıkışı öyle korkunç değildi. Hatta ilk yılın sonunda elinde Uncharted gibi yepyeni bir IP (ki efsane oldu) ve Resistance vardı. Ratchet & Clank ve Heavenly Sword'u da unutmayalım. 2. yılın sonunda ise bomba gibi bir Killzone 2 geldi. PS4'ün ilk yılında bir tek Second Son var. Efsane Killzone'u bayık bir oyuna çevirmişler. Vita'daki Killzone bile çok daha iyi. 2. yılın sonunda elimizde bir tek Bloodborne ve Second Son olacak. Kısacası PS3'ün ilk 2 yıl performansı çok daha iştah açıcı. PS4'ü kaçınız exc. oyunları için aldı ki? Pekala 2016'ya kadar beklenebilir. Bloodborne güzel oyun ama oynamazsak öleceğimizi zannetmiyorum. Eminim şu an PS4 sahibi birçok kişi multiplatform oyunlarla zamanını geçiriyor. Uncharted başlı başına konsol aldıracak oyun. Hatta Sony konsollarının en önemli IP'si bile denilebilir. PS4'ün 3. yılında çıkarılmasının savunulacak tarafı yok. Her zaman altını çiziyorum, bu konsollar en az 1.5 yıl erken piyasaya sürüldü. Abim PS4 sahibi, halen PS3 açıp MW3 oynuyor arkadaşlarıyla. Youtube'daki Ali-A gibi azılı COD oyuncuları bile "BOPS2'den kopamıyoruz" gibisinden videolar paylaşıyorlar. Tmartn "MW2 Remastered istiyoruz!!" diye video hazırlayıp paylaşıyor. Şu konsollar 1.5 sene geç çıksa eminim oyun dünyası hiçbir şey kaybetmezdi. Konsol dediğiniz cihaz, zamanının önünde donanıma sahip olur. Oyuncuyu çekecek bir exc. yelpazesine sahip olur. Konsol aldıktan sonra bir de ağır topların çıkması için 2-3 sene bekleyeceksek o iş çok fena. Kabul etmek gerekir ki Xbox cephesi, oyun yelpazesi olarak daha fazla çeşitlilik sunuyor (an itibariyle). Eminim birçok PS oyuncusu, Sunset Overdrive'ı PS4'te görmek isterdi. Ya da Forza'yı... Ancak MS'in PC'ye de oyunları getirme merakı yüzünden Xbox almak gibi bir niyetim de yok. Ne zaman Wild, Rime, Quantum Break (gerçi bu da PC'ye gelir), Gears of War, God of War, Uncharted, Last of Us 2 ve adını henüz duymadığımız yeni IP'ler piyasaya çıkar, ben de o zaman bu konsollara elimi sürerim. Ayrıca gamepad için konsol almak ta ayrı bir tartışma konusu.

Suplex City

12.3.2015 00:21:04

0
U1-2-3ün remake ini cikarsaydi Naughty Dog Xbox 360 tan ps4 e geçenler için büyük sevap işlerdi ama hayırlısı :/

F3point

11.3.2015 23:51:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O Üzüldüm ama naughty dog'un kötü bir oyun çıkarmaktansa oyunu ertelemesi kararını doğru buluyorum.
aynen naughty doga güvenin

AhmtMlh

11.3.2015 23:42:30

0
En iyisi wii u almak. Ki laacağım zaten. Her oyun exclusive adamlarda. Kafalar rahat

rambocuk

11.3.2015 23:38:49

0
Bu adamlara güvenimiz sonsuz yine en iyi oyunu yapacaklar bende şok oldum yeni nesil çıktı çıkalı bi tane efsane bişey çıkmadı bu adamları beklicez mecbur

Master_Evil

11.3.2015 23:37:29

0
geçmiş olsun, liste olayından belliydi zaten

alito

11.3.2015 23:18:45

0
Zaten Sony'nin yaklaşık 1 ay önce yayınladığı, 2015'de çıkacak oyunlar listesinde Uncharted 4'ün olmaması beni kıllandırmıştı. Sebebi buymuş demek.

weNM

11.3.2015 23:10:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

En dandik ve manasiz konsol neslini yasiyoruz. Ne sektore damga vuran bir yapim geldi, ne de bir yenilik gorduk. 3-5 tane exc vardi onlar da ertelendi.

Lutfen soyleyin, PS4 ve One, oyun dunyasina ne katti?


Tamamda kardeşim ps3 temi oynayak yani artık...Şahsen ben çok memnunum dualshock 4 için bile ps4 alınır...
Şu sözler beni tüm video oyun endüstrisinden soğuttu, tebrikler. İşte bu adam herkesin ortalama bir oyun olarak gördüğü The New Order'ıda savunan adam işte

BSC Misafiri

11.3.2015 20:44:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son En dandik ve manasiz konsol neslini yasiyoruz. Ne sektore damga vuran bir yapim geldi, ne de bir yenilik gorduk. 3-5 tane exc vardi onlar da ertelendi.

Lutfen soyleyin, PS4 ve One, oyun dunyasina ne katti?
Tamamda kardeşim ps3 temi oynayak yani artık...Şahsen ben çok memnunum dualshock 4 için bile ps4 alınır...

Uncy

11.3.2015 20:26:51

0
E3 de gösterilen grafikleri yakalayamadıkları içindir.. Yabancı forumlardan cok elestiri gelmişti.

weNM

11.3.2015 20:23:13

+1

alito

11.3.2015 19:57:06

0
Bir şeyler ters gidiyor galiba. Umarım ciddi bir sorun yoktur ama çok kötü oldu bu.

stun

11.3.2015 19:47:03

+1
bende olsam ertelerdim.. witcher geliyor..

kaplan3461

11.3.2015 19:40:25

0
Üzücü haber oyuncular icin umarim ertelemeye deger

TheRealScout

11.3.2015 19:14:25

0
Bence Arkham Knight ile GOTY olabilecek iki ciddi oyundan biriydi. Zaten bildiğim kadarıyla 2015 sonlarında çıkacaktı, sağlık olsun. Naughty Dog halleder, güzel bir oyun olacak ne kadar fazla zaman olsa da çıkmasına.

Persona_Non_Grata

11.3.2015 18:47:52

0
the last of us Uncharted 1-2-3 jak and dexter crash bandicoot yaptıkları yapacaklarının teminatıdır, merak etmeyin bomba gibi geliyor.

Mactavish-

11.3.2015 18:35:42

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son En dandik ve manasiz konsol neslini yasiyoruz. Ne sektore damga vuran bir yapim geldi, ne de bir yenilik gorduk. 3-5 tane exc vardi onlar da ertelendi.

Lutfen soyleyin, PS4 ve One, oyun dunyasina ne katti?
PS3 ün ilk çıktığı zamanlara dönersek bence PS4 nesili iyi gidiyor. Zevkle oynuyorum şahsen.

rcpyksl

11.3.2015 18:33:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son En dandik ve manasiz konsol neslini yasiyoruz. Ne sektore damga vuran bir yapim geldi, ne de bir yenilik gorduk. 3-5 tane exc vardi onlar da ertelendi.

Lutfen soyleyin, PS4 ve One, oyun dunyasina ne katti?
Second son için bile değerdi :D

S A M C R O

11.3.2015 18:31:11

+2
Üzüldüm ama naughty dog'un kötü bir oyun çıkarmaktansa oyunu ertelemesi kararını doğru buluyorum.

Attila the Great

11.3.2015 18:29:44

+2
Şaka gibi koca bir senede, bir tek Bloodborne çıkacak konsola.

Alkalen Fosfataz

11.3.2015 17:57:35

0
Oyun ertelenince kahrolanlara anlam veremiyorum. Cok mu gerekli sizin icin Uncharted? Bekleyin adamlar elbet cikaracak. Oyun oynamayi hobi asamasinin ötesine gecirip hayatinin asil amaci yapanlara sasiyorum.

Wayward Son

11.3.2015 17:37:06

+17
En dandik ve manasiz konsol neslini yasiyoruz. Ne sektore damga vuran bir yapim geldi, ne de bir yenilik gorduk. 3-5 tane exc vardi onlar da ertelendi. Lutfen soyleyin, PS4 ve One, oyun dunyasina ne katti?

Source

11.3.2015 17:34:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: msahin55 Quantum Break de ertelendi bu da ertelendi
Resmi bir açıklama yok şuan için [:'(]

susunx2121

11.3.2015 17:05:28

-1
quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Misafirlerden gelen en iyi yorum.
ne guzel soyledin kardesim

Tam35tr

11.3.2015 17:03:42

+1
Stabil ve sorunların minimuma indirildiği bir oyun olsunda 2016'ya ertelenmesi çok sorun değil bence.

luganoguz

11.3.2015 17:01:47

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunun 60 fps olacağını bekleyenler, hiç beklemesinler. İstedikleri süre sadece daha fazla ara video koymakla ilgili. Bu oyunun Order 1886'dan farklı olabileceğini düşünmüyorum. Naugty Dog, PS'nin reklam firması bir nevi. Her oyunun da içerik sıfır ama reklamla hem oyunu hem de PS'leri sattırıyorlar. Ne de olsa koyun çok. Küçücük bir alanda azıcık hareket imkanı veren bir evren-gideceğin yol-yapacağın herşey belli. Ama gene de başyapıt. Oldu gözlerim doldu. bEkleyin siz avanak avanak. Yıl 2015 olmuş oyun tipi hep aynı. Sen oyunu oynamıyorsun, oyun seni oynuyor.
Misafirlerden gelen en iyi yorum.

Vain

11.3.2015 16:56:10

0
Ea oyunları gibi acele yarım yamalak, beta gibi çıkmasındansa gecikmeleri her zaman tercih ederim açıkcası. Acele çıkarılan oyunlardan hayır geldiğini görmedim.

Guest-0D5961688

11.3.2015 16:55:53

0
Quantum Break de ertelendi bu da ertelendi

susunx2121

11.3.2015 16:50:43

0
1080p 60 fps kesin olacaktır goreceksiniz

Guest-8FB5351A6

11.3.2015 16:48:00

0
Beklemeye değer.

pcrex

11.3.2015 16:38:42

-1
exclusive devri bitti. devir multi platform devri.

osm@n1997

11.3.2015 16:34:37

-2
şuan ps4 konsol kullananlara acıyorum hahahah :D :D şuan bi exc .oyun yok infamous second son o da ee işte

SeriEksiledim

11.3.2015 16:33:46

+1
quote:

Orijinalden alıntı: CAG_CEN208TR Açıkçası çok da üzülmedim çünkü millet hep 30 FPS'den yakınıyordu. Bizim de oyunu 60 FPS'de oynayabilmemiz için zamana ihtiyaçları var. Belki bu ertelenme oyunu 60 FPS'de oynamamızı sağlar. :)
Grafikleri düşürürlerse neden olmasın hehehe

einhander

11.3.2015 16:29:59

0
2016 mayıs hazıran gıbı goruruz bence

Zarbo257

11.3.2015 16:23:58

+1
Allah belanızı versin.Ulan konsol aldığıma pişman ettiniz be oyun beklemekten ciğerim soldu.

liveultraslan

11.3.2015 16:21:34

0
acelesi yok, bekleriz.

Karpuzcu.

11.3.2015 16:19:53

0
Yarım yamalak oyun çıkaratacaklarına ertelensin tam çıksın çok daha iyi. Gördük işte oyunlara 6gb yamalar 5gb yamalar geldiğini. Tam olsun rahat olsun.

Kasatka

11.3.2015 16:16:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunun 60 fps olacağını bekleyenler, hiç beklemesinler. İstedikleri süre sadece daha fazla ara video koymakla ilgili. Bu oyunun Order 1886'dan farklı olabileceğini düşünmüyorum. Naugty Dog, PS'nin reklam firması bir nevi. Her oyunun da içerik sıfır ama reklamla hem oyunu hem de PS'leri sattırıyorlar. Ne de olsa koyun çok. Küçücük bir alanda azıcık hareket imkanı veren bir evren-gideceğin yol-yapacağın herşey belli. Ama gene de başyapıt. Oldu gözlerim doldu. bEkleyin siz avanak avanak. Yıl 2015 olmuş oyun tipi hep aynı. Sen oyunu oynamıyorsun, oyun seni oynuyor.
Sen Uncharted i HALO serisi ile karistirdin herhalde. Adamlar unilerde reklamin gucu basligi altinda Halo yu okutuyorlar ogrencilere, O kadar yani.

EyesNight

11.3.2015 16:16:37

0
Beyler fps sohbetini bırakında umarım bu haber diyer oyunlara sıçramaz bi bakmışız quantum break sonra witcher 3 sonra batman filan derken hızını alamayabilir oyunlar

arkham92

11.3.2015 16:10:35

0
Hepimize geçmiş olsun
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

natrak

11.3.2015 16:08:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: CAG_CEN208TR Açıkçası çok da üzülmedim çünkü millet hep 30 FPS'den yakınıyordu. Bizim de oyunu 60 FPS'de oynayabilmemiz için zamana ihtiyaçları var. Belki bu ertelenme oyunu 60 FPS'de oynamamızı sağlar. :)
nd nin açıklamısına göre ps4 te the last of usı bile 60 fps yi yakalayibilmek için gece gündüz demenden çalstık ve bu oyunu u4 ü 60 fps görmek hayal dedi yani çok beklersin

osi53

11.3.2015 16:06:49

0
hayırlı olsun bence Quantum Break de ertelenecek 2016 ya gibi me geldi hade hayırlısı Xbox one sahibi olarak böyle bir haber duymayız inşallah :))

BSC Misafiri

11.3.2015 16:06:48

-5
Oyunun 60 fps olacağını bekleyenler, hiç beklemesinler. İstedikleri süre sadece daha fazla ara video koymakla ilgili. Bu oyunun Order 1886'dan farklı olabileceğini düşünmüyorum. Naugty Dog, PS'nin reklam firması bir nevi. Her oyunun da içerik sıfır ama reklamla hem oyunu hem de PS'leri sattırıyorlar. Ne de olsa koyun çok. Küçücük bir alanda azıcık hareket imkanı veren bir evren-gideceğin yol-yapacağın herşey belli. Ama gene de başyapıt. Oldu gözlerim doldu. bEkleyin siz avanak avanak. Yıl 2015 olmuş oyun tipi hep aynı. Sen oyunu oynamıyorsun, oyun seni oynuyor.

BSC Misafiri

11.3.2015 16:06:33

+2
Sony 2016'yı garantiye almak istedi bence. The Last of Us da ertelenmıştı başyapıttı, yine aynı tarihte çıkıyor :)

Mactavish-

11.3.2015 16:04:55

+2
Bi ogrenmissiniz 60fps dyn actim uncharted 1i yag gibiydi. Psikolojiniz bozulmus.

InViSiBLePLaYeR

11.3.2015 16:00:58

+1
Exc. oyunlar için ps4 aldım birde infamous var şu anda exc. oyun olarak yeni nesile çok yavaş oyun geliştiriyorlar 1,5 sene oldu ve 1 tane exc. oyunla idare ediyoruz geri kalanı GTA,FIFA,Last Of Us.

Hoid

11.3.2015 16:00:43

+9
Siz Tomb Raider oynarken biz Unchartedla grafiğin dibine vuracağız daha sonrada Tomb Raider oynayacağız . Bu lafları kim söylüyordu .

Source

11.3.2015 15:46:35

-3
Oyunun bu kadar fazla ertelenmesi teknik bir problemin olabileceğine işaret umarım yanılırım.

ResVR

11.3.2015 15:40:39

+5
bir şey söyleyeceğim sadece ne xbox one ne ps4 sahibiyim lütfen ona göre değerlendirin. geçen quantum break ertelendi haberinde yok remedy yok işte xbox, microsoft diyen arkadaşlar vardı şimdi benzer olay ps4 için oluyor hiç o yorumları göremiyorum nedense.

HIGHER

11.3.2015 15:37:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bence dişli bir rakibi olmadığı için ertelediler...
HAHAH

Megathrone26

11.3.2015 15:33:59

0
2015te bu oyunu bekleyen mi var dı? Herhalde bu kadar kaliteli bir oyunu 2016 dan once cikaramazlar bekledigim bir seydi

BSC Misafiri

11.3.2015 15:31:48

0
Yav gene mi bu oldu.OOOOOOOOO.Daha çok bekleriz.Beklemekten bir hale girdim artık..

CAG_CEN208TR

11.3.2015 15:30:55

-4
Açıkçası çok da üzülmedim çünkü millet hep 30 FPS'den yakınıyordu. Bizim de oyunu 60 FPS'de oynayabilmemiz için zamana ihtiyaçları var. Belki bu ertelenme oyunu 60 FPS'de oynamamızı sağlar. :)

mementopolis

11.3.2015 15:28:14

0
aman beee!!! 1 sene sonra bildiğin . Yıkıldım resmen ... E3 te adam gibi oyun tanıtsınlar barı son bahar ve Yılbaşı Döneminde çıkaçak .

BSC Misafiri

11.3.2015 15:26:12

-2
Doğru karar

Sirrüs

11.3.2015 15:23:50

0
Bu devirde oyun çıkış tarihlerine artık inanmayacaksın. 1080p 60 fps için uğraşacaklar sanırım.

Kasatka

11.3.2015 15:20:24

0
Benim ps4 almam da ertelendi eger erken bir gow gelmezse, benim icin anlami bu. Ps3 kasim 2006 da cikisini yapmisti yanilmiyorsam. Bir sene sonrada uncharted drakes fortune cikmisti. Ustelik ND nin 30. yilina binaley yayinlanan video da gorduk ki uncharted 1 in yapim sureci diger hepsinden daha sancili ve uzun gecmis. Buda demek oluyor ki oyuna cok ama cok onceden baslanmis. Ps4 de de durum bence pekte farkli degil erken baslama anlaminda. Ayrica mimaride cozmeye gerek duyulmayan kolay bir mimari , hal boyleyken bu ertelemenin altinda yatan sebep ikinci bir projenin ayni anda ilerletilmesi buyuk ihtimalle. Last of us da olabilir baska yeni bir projede ki benim fikrimce yeni bir ip pesindeler.

BSC Misafiri

11.3.2015 15:18:08

0
Bence dişli bir rakibi olmadığı için ertelediler...

# Ace #

11.3.2015 15:17:31

-1
2016 bahar aylarımı hım 6 aya yakın bir erteleme demek. Biraz üzücü ama çıkışına kısa bir süre kala, Uncharted Remastered Collection paketini (tabi gelirse) ps4'e getirtip biraz gönülleri alırlar.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız