Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 3'te Move ve 3D Desteği Tasarıma Bağlı

 
 
     Move, Kinect, 3D... Şu sıralar sıkça duyduğunuz bi yeni teknolojiler ilerde bu endüstrinin ya temel taşı olacaklar ya da solup gidecekler. Tabii böyle yenilikler kapıyı çalınca herkes gönlünden geçen oyunu yeni teknolojilerle bağdaştırmaya çalışır.
 
     Bu nesilin en başarılı yapımcılarından Naughty Dog, Uncharted 2 ile yakaladıkları müthiş popüleriteyi yeni teknolojiler ile süsler mi ? Sorunun cevabı ne evet ne de hayır. Zira Naughty Dog iletişim sorumlusu Arne Meyer 3D ve harekete duyarlı sistem teknolojilerini ancak sırada ki Uncharted'ın senaryosu ve tasarımıyla uyuşursa kullanabileceklerini açıkladı:
 
" Bu teknolojilerle yapabileceğimiz şeylerin oyunun genel akışına uyum sağlaması gerekiyor. Şu an için net bir karar vermedik. Genel olarak konuşuyorum, evlere gelen bu yeni teknolojiler heyecan verici ve Move kesinlikle tercih edebileceğimiz bir seçim. Tabii bizim oyunda vermek istediğimiz hedefe ve oyunun akıcılığına uyuyorsa."
 
     Aynı açıklamaları yapan Meyer, daha fazla Uncharted oyunu görmekten memnun olacaklarını da dile getirerek gün gibi kesin olan sıradaki Uncharted oyununa da gönderme yapmış oldu. Move'u bilemem ancak 3D deneyimiyle Nathan Drake'in sunacağı macera zevki iki katına çıkabilir.
 
Kaynak 
 
 
 

 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak uncharted uncharted 2 move 3D nathan drake uncharted 3
LEGO Harry Potter 2 Milyonun Üzerinde Sattı ! The Conduit 2'nin Geliştiricisi Eleman Çıkarıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Momaq

5.8.2010 15:50:16

0
3D olursa güzel olurda moveyi bilemem

Antrim

5.8.2010 13:40:18

0
gercekten çok güzel bir oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 2 : Among Thieves
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız