Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 2'de Türkçe Sesler!

Uncharted 2 yarın Avrupalı oyunseverlerle buluşuyor.
Playstation 3'un meşhur hazine avcısı Nathan Drake, son macerası ile yarın Avrupalı oyunseverlerle buluşuyor. Oyun raflardaki yerini almadan önce Uncharted 2'ye ait özel videolar Bölümsonucanavarın'da.
 
Daha önce yaptığımız haberde oyunun Türkiye'de geçiceğini söylemiştik. İstanbul'da geçen bölümlerde her ne kadar bizleri araplara benzetseler de, yapılan Türkçe seslendirmeler durumu kurtarmayı başarmış.
 
Antika bir gaz lambasının peşinde olduğumuz bölümde, koruma görevlilerinin kendi aralarında yaptıkları Türkçe konuşmalara tanıklık ediyoruz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri İstanbul bölümü ile baş başa bırakalım.
 
Ayrıca oyunun ilk 10 dakikasına da burdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Uncharted 2 : Among Thieves playstation 3 aksiyon
Gay Tony'den Multiplayer Görüntüleri NFS : Shift'in iPhone Versiyonundan Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

By_e

20.10.2009 00:12:45

0
Bu haberi kendimizi küçük görmemizle bağdaştırmak, asıl Türkiye'yi küçük görmektir. İstanbul'un bir oyunda yer alması, Türkçe seslendirmeler yapılması ve araplara benzetilen Türk insanı, oyun haberi olmayacakta ne olacaktı ? Ayrıca haberin asıl verdiği mesaj oyundaki önemli detaylarla ilgili olduğu için fazla tepkisel bir yorum olmuş.

2eu5

18.10.2009 12:44:17

0
Bu tür şeylere alışkın olmamız lazım. Herhangi bir oyunda Türkçe birşeyler duymak bizi bu kadar heyecanlandırıp haberlere konu olursa, kendimizi küçük görüyoruz anlamına gelir bu. Bir İtalyan, bir oyunda İtalyanca birşey duyduğunda bizim kadar heyecanlanıyor mudur acaba çok merak ediyorum. Keşke bu konu haber yapılmasaydı. Alışalım artık böyle şeylere.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 2 : Among Thieves
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız