Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Önemli Oyunları Tablet'lere Gelecek

Assassin's Creed şu an Ubisoft'un en önemli markası diyebiliriz

      Ubisoft patronu Yves Guillemot firmasının en önemli oyunlarınız önümüzdeki bir kaç yıl içinde Tablet'ler için piyasaya çıkaracağını söyledi. Anlaşılan büyüyen tablet piyasası Ubisoft'un da dikkatinden kaçmamış. Guillemot'un açıklamaları şöyle: 

      "Tablet piyasası hızlı büyüyor, şu an iPad ve diğer firmaların tablet'lerine sahibiz. Bazı oyunlarımızı bu pazar için geliştiriyoruz. Assassin's Creed gibi en büyük markalarımızdan bazılarını önümüzdeki bir kaç yıl içinde (bu platformlarda) göreceksiniz."
 
     Yves Guillemot tabletler için bazı uyarlama oyunlar hazırlayacaklarını, ama sadece bu platfromlara özel oyunlar da geliştireceklerini söyledi.
 
     Hatırlarsanız daha önce Electronic Arts yetkilileri de konsolların piyasanın %40'ını oluşturduğunu, çünkü iPad gibi cihazların oyun dünyasında daha fazla pazar payı kapmaya başladıklarını belirtmişti. Önümüzdeki dönemde dünyanın en büyük yayıncı ve geliştiricilerini tabler piyasasında göreceğiz gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 iPad Apple iPhone Tablet PC Ubisoft
Street Fighter III'ten Çıkış Tarihi Videosu Tropico 4'ten Yeni Ekran Görüntüleri

Fatal1ty.

21.7.2011 10:38:15

0
Donanımlar da hızlıca geliştirilirse yakın da PS 2 kalitesin de oyunlar görebiliriz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPad
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız