Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Yeni Oynaması Ücretsiz Oyunlar Yapmayı ve Mobil Tarafını Genişletmeyi Planlıyor

 
Ubisoft, 2020-21 mali yılının üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı ve gelecek planlarından da bahsetti.
 
Ubisoft, şirket tarihindeki en iyi çeyreği yaşadı. Watch Dogs: Legion, Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising ve Just Dance 2021'in çıkış yaptığı üç aylık dönemde 1.21 milyar dolar değerinde satış gerçekleştirildi ve bir önceki mali yılın aynı dönemine kıyasla %120 artış görüldü. Assassin's Creed Valhalla yeni nesil konsollarda en çok satan ikinci, Watch Dogs: Legion dördüncü oyun oldu.
 
Oynaması ücretsiz oyun üretiminin artırılması planlanıyor. Yeni IP ve mevcut serileri baz alacak bu oynaması ücretsiz oyunlardan bazılarının bu yıl tanıtılması planlanıyor.
 
Şirketin toplam işlerinde şu anda sadece %9'lük bir paya sahip olan mobil oyun tarafını da güçlendirmeyi planlıyorlar. Ubisoft, mobilde AAA kalitesinde oyunlar hedefliyor. Tencent ortaklığı mobil tarafta bu hedefleri gerçekleştirmeye yardımcı olacak.
 
Ubisoft ileride tüm odağını AAA oyunlara vermek istemiyor. AAA oyunlarla birlikte oynaması ücretsiz ile mobil oyunlar da gelecek. AAA oyunlarına canlı servis unsurlarını dahil etmeye devam edecekler. Oyunların uzun vadeli içerik desteği, şirketin gelecekteki gelirlerinde kilit rol oynayacak. 
 
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege son 12 ayda 15 milyon yeni oyuncu ekleyerek oyuncu sayısını 70 milyon üzerine çıkardı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için 1.21 Güncellemesi Yayınlandı The Division 2'nin İçerik Desteği 2021 ve 2022'de de Devam Edecek

Ornitorenk_Perry

10.2.2021 12:55:23

+2
Evet devam edin live-service oyunlarına. The Division 2 ve GR: Breakpoint inanılmaz başarılı oldu çünkü(!) Tam 85'lik öğrenci bu Ubisoft, hiçbir zaman daha sıkı çalışıp da 100 almayı hedeflemiyor; hep ''5 olsun da gerisi önemli değil'' mantığında iş yapıyor. Öyle olunca arada batırdığı da oluyor ve o 85'i de alamıyor ama hep 100'ü hedeflese en kötü 85 alır...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız