Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Wii U Oyunlarının Dijital Satışını İstiyor

Killer Freaks Ubisoft'un Wii U'ya özel geliştirdiği bir oyun

     Playstation Vita için kutulu olarak piyasaya çıkan bütün oyunların aynı zamanda dijital olarak da satılması Ubisoft'un beğenisini toplamış gibi görünüyor; çünkü Fransız firma benzer bir sistemi Wii U için de istiyor.  
 
      Nintendo'nun henüz dijital satış stratejisini tamamen açıklamadığını söyleyen Ubisoft dijital patronu Chris Early'nin açıklamasına göre Nintendo eğer Wii U'da benzer bir sistem yaparsa Ubisoft bunu kesinlikle destekleyecek. Desteklemek bir yana Ubisoft bu sistemi istiyor.
 
      DOTA 2, WoW, Counter Strike: Global Offensive gibi online dünyaya ait oyunların isimlerinin Wii U ile anıldığını göz önüne alırsak ve bunun yanında Electronic Arts'ın Wii U'yu Origins ile bağlantılı yapacağı söylentisine de bakarsak sanırım bütün oyunların aynı zamanda online satılma olasılığı da yükselir. 
 
      Wii U için Assassin's Creed III ve Killer Freaks gibi iki büyük oyun geliştiren Ubisoft bakalım başka hangi yapımlarla Nintendo'nun konsolunu destekleyecek. Ubisoft ve Nintendo'nun arasının her zaman çok iyi olduğunu göz önüne alırsak çok sayıda oyunu Wii U'da görme şansı yakalayacağız diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Nintendo Wii U Konsol Console
Epic Mickey: Power of Illusion'dan İlk Görüntüler Namco'dan Playstation için Aksiyon-Macera Oyunu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız