Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft: Watch Dogs En Yoğun Şehir Atmosferine Sahip Açık Dünya Oyun Olacak


     Watch Dogs'un haritasının Grand Theft Auto V'teki kadar büyük olmayacağı zaten geliştiriciler tarafından daha önce açıklanmıştı. Ubisoft'tan Jonathan Morin haritanın büyüklüğü konusunda iddialı olmadıklarını, buna karşın yoğunluk ve derinlik konusunda çok iddialı olduklarını söylüyor:
 
     "Haritanın büyüklüğünü pek önemsemedik. Daha önce açık dünya oyunlar yaptım ve kişisel olarak büyüklüğün bir tuzak olabileceğini düşünüyorum. Tıpkı diğer mekanikler ve içerikler gibi sadece ihtiyacınız olan şeyleri yaratmak istersiniz. Sadece yapmak için bir şeyleri yapmak istemezsiniz.
 
    "Büyüklük sadece ihtiyaç duyduğunuzda önemlidir. Örneğin GTA V yoğun bir dünyaya sahip ve oyunda jetler var. O nedenle haritanın çok büyük olması meşru görülebilir. Biz ise fazla derin olmasına odaklandık, bir barikatta 20 dakikalık bir oynanış istedik. Yani derinliğe daha fazla odaklandık ve daha geniş haritanın olmamasının sorun çıkarmayacağını düşündük. Oyun oldukça yoğun, Şikago şehri de aynı şekilde yoğun; ama şimdiye kadarki en büyük açık dünya oyunu beklemeyin. Kendinizi şu ana kadarki en yoğun açık dünya oyunu görmeye hazırlayın."
 
     Watch Dogs'un uzun bir ertelemenin ardından 27 Mayıs'ta PC, Xbox 360, PS3, Xbox One ve Playstation 4 için piyasaya çıkacağını belirtelim. Oyunun Wii U sürümü daha sonraki bir tarihte raflardaki yerini alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
Kojima: Papers Please Benzeri Bir Macera Oyunu Yapmak İsterim Sony: 3DS'in Başarısı El Konsollarının Ölmediğinin Kanıtı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mavikıs

16.3.2014 20:30:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel GTA IV kadar büyüklükte, daha detaylı, içerik dolu olursa güzel olur.
w dogs böyle yaparak baştan kaybettiğini düşünüyorum açık dünya oyunlarda haritayı olabildiğince büyük yapıcaksın ve pc tarafında sistem gereksinimlerini düşük tuttacaksın ki başarı elde edesin. rockstar gta 5 bile bak ne yaptı abarttıda abarttı harita şöyle büyük olucak böyle büyük olucak dedi sonuç manidar

BSC Misafiri

16.3.2014 20:19:51

-1
sürekli Gta ile kapıştırıyorlar. insan azıcık gururlu olur . ama nerde ? Gta V şaka maka iyiydi ancak Watch Dogs onunla bir tutulamazki . İkisinin konusu sadece hırsızlıkta kesişiyor. Ayrıca bence ikisininde Grafikleri mükemmel değil . Sadece GTA V biraz daha iyi . Watch Dogs'un nasıl çıkabileceğini bilmiyoruz . Biliyorsunuzki son görüntüler e3 2012 dekinin çok altında tabi geliştirirlermi orası merak konusu. Tamam Watch Dogs a kötü dedik ama Gta V te mükemmel mi ? hayır . Sadece ben Watch dogs u splinter cell in açık dünya versiyonlu olarak görüyorum . tabi katılmassanızda sizin görüşünüz

Gamermn

16.3.2014 14:38:06

0
beyler acımasız eleştirmeyin gta ile yarışmak hemen öyle kolay değil ellerinde geleni ubisoft yapıyordur eminim ki

Great.Wave

16.3.2014 14:36:54

+1
Alttan alttan "harita büyük değil çok birşey beklemeyin" diyorlar. Ben bunu anladım.

iamburak

16.3.2014 14:08:44

0
E3 2012'de ki gibi olacaksa sorun yok

bkaakco

16.3.2014 13:48:00

+1
E3 2012'deki şehir ortamı bozulmadıysa doğrudur.

BSC Misafiri

16.3.2014 02:20:56

-2
quote:

Orijinalden alıntı: thief garrett kimse kusura bakmasın ama bu oyunu seven oynar kardeşim ne nazlanıp duruyosunuz iş işten geçmiş oynayan oynar niye onlara karışıp fikirlerini değiştirmeye çalışıyosunuz ve gta ile karşılaştıranları bir sahneden alalım lütfen !
Firma karşılaştırıyor kardeşim bir haltmış sanki kendi oyunları gibi yok bilmem kaç ay Los Santos yeter buraya da gelin bir çayımızı için tarzı bir paylaşımlar yapıyorlardı hatırlamıyorum da şu an. İki tane hack yapacaksın hevesini alacaksın, iki üç turlayacaksın, bir iki kere de elektrikleri keseceksin sonra haydi oyun çöpe. Kullan-at oyun GTA V gibi efsaneye rakip olmaya kalkıyor peh.

thief garrett

15.3.2014 23:24:50

0
kimse kusura bakmasın ama bu oyunu seven oynar kardeşim ne nazlanıp duruyosunuz iş işten geçmiş oynayan oynar niye onlara karışıp fikirlerini değiştirmeye çalışıyosunuz ve gta ile karşılaştıranları bir sahneden alalım lütfen !

BSC Misafiri

15.3.2014 20:40:50

0
Aslında bence çok iyi bir oyun ama burada daha çok yoğun atmosferli senaryo odaklı bir açık dünya bir klasik ubisoft oyunu ortaya çıkıyor.Yani nasıl gta 5 de o çok güzel özgürlük hissi varsa buradada o senaryonun içine çekip güzel bir anlatımla harmanlayıp çok güzel (yani pc ve ps4 düşünerek) grafiklerle ve çatışma hissiyatıyla sunarsa gerçekten güzel bir seri ortaya çıkabilir.

BSC Misafiri

15.3.2014 18:50:09

0
O PS2 grafikleri gibi downgrade edilmiş grafikleri gördükten sonra artık Ubisoft da yok gözümde..

KauFmaNXIII

15.3.2014 18:26:32

0
Sizden beklenen de bu zaten derinlik,detay gibi şeyler.Haritanın büyük olmasına gerek yok.Bunları da söylerken grafikten patlamazlar umarım.

BSC Misafiri

15.3.2014 18:00:17

0
hala milleti kandırabileceklerini mi sanıyorlar? grafikleri 2 sene de kırpıla kırpıla kuşa dönmüş. yayınlanan hiçbir gameplay ilk gösterilen e3 2012 nin yanına bile yaklaşamıyor... ee oynanış yok grafik yok ne kaldı geriye? ışıkları açıp kaparsınız artık bütün oyun. ha onu da her yerde yapmaya izin vermez oyun...benden söylemesi. 1-2 yer vardır o kadar. kısacası yılın balonu gölüyor çöpsoft dan.

Babblebabble

15.3.2014 17:52:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil Büyüklükte önemli gta5'te şehirde yeterince büyük,kırsal alanlarda ister dağlara vur kendini ister şehirde takıl ister kırsal kasabalarda. Gta 4 te sadece new york ta geçiyodu,aslında new yorku çok severim :) ama bir yerden sonra sıkıyordu. Ayrıca jetler olmadığı için haritayı küçük yaptıklarını düşünmüyorum haritası küçük olduğu için jet-uçak koymaktan çekindiklerini düşünüyorum.Açık dünya oyunu fazladan bir uçak saçmada olmaz kimseye zararda vermez :)
Aslında haklısın en azından helikopter koyabilirlerdi. Edit : Aslında onları da kontrol edebiliyoruz ama sadece hackleyerek.Öyle demiş Ubisoft.

SıradanÇinkoKarbonPil

15.3.2014 17:47:53

+3
Büyüklükte önemli gta5'te şehirde yeterince büyük,kırsal alanlarda ister dağlara vur kendini ister şehirde takıl ister kırsal kasabalarda. Gta 4 te sadece new york ta geçiyodu,aslında new yorku çok severim :) ama bir yerden sonra sıkıyordu. Ayrıca jetler olmadığı için haritayı küçük yaptıklarını düşünmüyorum haritası küçük olduğu için jet-uçak koymaktan çekindiklerini düşünüyorum.Açık dünya oyunu fazladan bir uçak saçmada olmaz kimseye zararda vermez :)

aterikasedi

15.3.2014 17:39:31

0
Ne olursa olsun her anlamda bekleneni veremeyecek.

JasonBrody94

15.3.2014 17:06:25

0
Bide Ubısoft gta da şehri 2 ay gezmeye yeter diyodu noldu :D Meydan okudu ama baştan kaybetti gtanın yanından geçemicek bu oyun

quar7

15.3.2014 15:49:31

0
Bence haritayı büyütmek yerine grafiklere yönelmişler. Çok güzel grafikler ve oyun dinamikleri olacak, olmalı. Onun dışında harita "küçük" gibi bir algı ne kadar doğru olur bilmiyorum, çokta küçük bir harita olacağını sanmıyorum, saçma olur öyle çünkü.

StrangerLovely

15.3.2014 13:17:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: oxfordpsn
alıntı:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

alıntı:

Orijinalden alıntı: oxfordpsn

Adam bu konuda kesinlikle haklı.Sonuçta jetler yok ve hackersın.Yapacağın şeyler belli başlı.Kocaman olsa ne yazar.Ps4'ümle oyunu bekliyorum.Bu arada bu adam bize görüntüden haber versin...


Sen ve senin gibiler yüzünden oyunlarda oynanış, hikaye vb. unsurları önemsemeden yalnızca grafiğe abanan bir oyun sektörü oluştu. Oyunun içeriği ile ilgili habere bile ''grafik haberi istiyoz'' yazmışsın.


Yazdığımı anlamamışsın.Tekrar oku.Demek istediğim bu oyunda şehrin büyük olması gerekmiyor.Biraz gameplay izlediysen görürsün insanlar çok aktif sanki gerçek hayattan alınma.Masa silen temizlikçiler kıyafet alan kadınlar.Telefonla konuşanlar.Oyunun atmosferi çok iyi.Büyük olmasına gerek yok haritanın.Grafiğe abanıyor demissin.Bak şimdi düzgün oku burayı.İlk gameplay videoları çok iyiydi.Sonuçta ps4 de oyunlar 250 TL.Ve bu kadar parayı öle ps2 görüntüsünde oyunu vermek istemem doğal olarak.Bu insanları kazıklamak.E3 2012 den eser yok.Ve diğer bir konu ben bu oyunu orjinal alıcağım.O yüzden en kaliteli görüntü istiyorum.E tabi senin için sıkıntı yok.Görüntüyü falan umursamıyorsun.Oyunu torrent ten bedavaya çekiceksin.Para ödemiceksin, ondan senin sıkıntın yok istersen piksel piksel oynayalım oyunu.
Bir şey soracağım benim oyunu sahte alacağımı nereden biliyorsun? Böyle bir yargıya nereden ulaşıyorsun? Tabii doğru ben grafiğe değil içeriğe, yapay zekaya önem verdiğim için pis torrentçinin biriyim. Yeni nesil denen şeyden tek beklentin grafik. Halbuki çoğu kişinin-ben dahil- yeni nesilden beklediği şey yapay zeka, etkileşim vb. tabi oyunu alıp direk hemen bitireyim de gidip ''ben xxx oyunu oynamıştım, Süper oyundu yeaaa'' diyeyim istediğin için yapay zeka falan önemli değil senin için oyunu oynamış olmak yeterli. Bir iki tane de güzel grafik gör tamam oldu bitti sen o oyunu oynadın.

Babblebabble

15.3.2014 13:02:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: oxfordpsn

Yazdığımı anlamamışsın.Tekrar oku.Demek istediğim bu oyunda şehrin büyük olması gerekmiyor.Biraz gameplay izlediysen görürsün insanlar çok aktif sanki gerçek hayattan alınma.Masa silen temizlikçiler kıyafet alan kadınlar.Telefonla konuşanlar.Oyunun atmosferi çok iyi.Büyük olmasına gerek yok haritanın.Grafiğe abanıyor demissin.Bak şimdi düzgün oku burayı.İlk gameplay videoları çok iyiydi.Sonuçta ps4 de oyunlar 250 TL.Ve bu kadar parayı öle ps2 görüntüsünde oyunu vermek istemem doğal olarak.Bu insanları kazıklamak.E3 2012 den eser yok.Ve diğer bir konu ben bu oyunu orjinal alıcağım.O yüzden en kaliteli görüntü istiyorum.E tabi senin için sıkıntı yok.Görüntüyü falan umursamıyorsun.Oyunu torrent ten bedavaya çekiceksin.Para ödemiceksin, ondan senin sıkıntın yok istersen piksel piksel oynayalım oyunu.
Şöyle genelleme yapmayın be kardeşim.Biz de ön sipariş yapıcaz oyuna.

oxfordpsn

15.3.2014 12:35:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely
alıntı:

Orijinalden alıntı: oxfordpsn

Adam bu konuda kesinlikle haklı.Sonuçta jetler yok ve hackersın.Yapacağın şeyler belli başlı.Kocaman olsa ne yazar.Ps4'ümle oyunu bekliyorum.Bu arada bu adam bize görüntüden haber versin...


Sen ve senin gibiler yüzünden oyunlarda oynanış, hikaye vb. unsurları önemsemeden yalnızca grafiğe abanan bir oyun sektörü oluştu. Oyunun içeriği ile ilgili habere bile ''grafik haberi istiyoz'' yazmışsın.
Yazdığımı anlamamışsın.Tekrar oku.Demek istediğim bu oyunda şehrin büyük olması gerekmiyor.Biraz gameplay izlediysen görürsün insanlar çok aktif sanki gerçek hayattan alınma.Masa silen temizlikçiler kıyafet alan kadınlar.Telefonla konuşanlar.Oyunun atmosferi çok iyi.Büyük olmasına gerek yok haritanın.Grafiğe abanıyor demissin.Bak şimdi düzgün oku burayı.İlk gameplay videoları çok iyiydi.Sonuçta ps4 de oyunlar 250 TL.Ve bu kadar parayı öle ps2 görüntüsünde oyunu vermek istemem doğal olarak.Bu insanları kazıklamak.E3 2012 den eser yok.Ve diğer bir konu ben bu oyunu orjinal alıcağım.O yüzden en kaliteli görüntü istiyorum.E tabi senin için sıkıntı yok.Görüntüyü falan umursamıyorsun.Oyunu torrent ten bedavaya çekiceksin.Para ödemiceksin, ondan senin sıkıntın yok istersen piksel piksel oynayalım oyunu.

Wayward Son

15.3.2014 12:20:28

+3
Sonunda bize "Boyut mu? İşlev mi?" tartışması yaptırdığı için Ubi'ye teşekkürler.

Babblebabble

15.3.2014 11:51:32

0
Eğer dedikleri gibi içeriğe yoğunlaştılarsa o da yeter.

BSC Misafiri

15.3.2014 11:48:05

-4
Bunlarda Gta V ye taktı olamaz kardeş bi gta v olamaz

BSC Misafiri

15.3.2014 11:47:59

-1
bu oyun senenin fiyaskosu olacak gibi geliyor duyurulduğunda gerçekten inanılmaz bir bekleyiş içine girdim oyun için fakat her geçen gün hevesimi öldürdüler grafik önemli değildir tamam oynanış daha önemlidir benim açımdan ama sen önce şahane grafikleri gösterip sonra ps3 kalitesinde grafikler ile videolar ortaya çıkar bir de üstünde "haritamız çok küçük" diye açıklama yaparsan ben bu oyundan soğurum

Cpt. Miller

15.3.2014 11:41:19

0
Yaşayan şehir ortamını en iyi şekilde yaptık diyorlar kısaca.

Frobe

15.3.2014 11:06:43

+2
GTA IV kadar büyüklükte, daha detaylı, içerik dolu olursa güzel olur.

StrangerLovely

15.3.2014 11:05:02

+1
quote:

Orijinalden alıntı: oxfordpsn Adam bu konuda kesinlikle haklı.Sonuçta jetler yok ve hackersın.Yapacağın şeyler belli başlı.Kocaman olsa ne yazar.Ps4'ümle oyunu bekliyorum.Bu arada bu adam bize görüntüden haber versin...
Sen ve senin gibiler yüzünden oyunlarda oynanış, hikaye vb. unsurları önemsemeden yalnızca grafiğe abanan bir oyun sektörü oluştu. Oyunun içeriği ile ilgili habere bile ''grafik haberi istiyoz'' yazmışsın.

oxfordpsn

15.3.2014 11:00:05

-2
Adam bu konuda kesinlikle haklı.Sonuçta jetler yok ve hackersın.Yapacağın şeyler belli başlı.Kocaman olsa ne yazar.Ps4'ümle oyunu bekliyorum.Bu arada bu adam bize görüntüden haber versin...

dingo egret!

15.3.2014 10:57:24

0
Jonathan Morin boş boş konuşmuş durmuş GTA V ile hiç bir konuda kıyaslanacak hatta kendi başına bile elle tutulur bir oyun yok ortada hala üfürüp duruyor. "Örneğin GTA V yoğun bir dünyaya sahip ve oyunda jetler var. O nedenle haritanın çok büyük olması meşru görülebilir." meşru görülebilirmiş, bak sen! hı hı tabi güzel kardeşim o kocaman harita komple bomboş zaten sadece jetlere atlayıp online ace combat oynuyoruz biz o haritada yoksa hiçbir derinliği falan yok..

omris2013

15.3.2014 10:51:29

-4
ya git o zaman gta da küçük ama yoğun yabilirdi ama onlar büyük yoğun yaptılar ne kadar büyük o kadar farklı ve yoğun demektir
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız