Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Watch Dogs 2 için Konusunda Uzman Kişileri İşe Almış

 
   Ubisoft, Watch Dogs'un gerek satış rakamları gerek oyunun başarısı -eleştiri aldığı bir çok nokta da yok değil- ile daha oyunun çıkışından az bir süre geçmesine rağmen ikinci oyunun sinyalini hızlıca vermişti. E3 öncesi yaptığı dünya prömiyeriyle de oyunu tanıtan geliştirici firma bu kez sunacağı yeniliklerle daha iddialı bir oyun ortaya koyacak gibi görünüyor.
 
   2. oyunla birlikte gelecek yeniliklerden birisi de parkur sistemi. Ana karakterimizin atletik yapısıyla harmanlanacak parkur sistemi için oyun direktörü Danny Belanger, Gamingbolt ile yaptığı röportajda özgürlük ile birlikte bu konuya değindi. 
 
  "Biz oyunun dünyasında kullanıcılara gerçekten çok fazla özgürlük sunmayı istiyoruz." diye yorumuna başlayan Danny Belanger bu isteklerine "Özgür Bir Yaklaşım" ismini verdiklerini; oyun içerisindeki hareket kabiliyeti ve parkur sisteminde oyunculara özgürlük sunmak için konusunda uzman kişileri işe aldıklarını açıkladı.
 
   Belanger daha önce de oyuncuların Watch Dogs 2'yi nasıl oynamak istedikleri konusunda özgürlük sunacaklarını ve oyuna eklenecek 3 adet oynanış stili ile bir kişiyi bile öldürmeden finali görebileceklerinden bahsetmişti. Son olarak yine Gamingbolt ile yapılan röportajda oyun direktörü şehirde aktif edilmeyi beklenen gizli yan görevlerin de olacağını söyleyerek çeşitlilik kısmına değinmişti. 
 
   Marcus Holloway adında genç bir hacker karakterini yöneteceğimiz Watch Dogs 2, 15 Kasım 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Watch Dogs 2 Ubisoft Aksiyon PlayStation 4 Xbox One PC
Evolve'un Ücretsiz Sürümü İndirmeye Açıldı Resident Evil 4'ün PS4 ve Xbox One Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Master_Evil

10.7.2016 15:00:29

0
parkur sistemi oyuna değişiklik katar, güzel olacak gibi

altunuz

9.7.2016 12:24:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: alihancetintr <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: altunuz <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: alihancetintr Ubisoft oyunlarını neden bu kadar eleştiri alınıyor ki? siz yapın, sizden oynayalım o zaman. Yok downgrade yiyormuş, yok oyunlar çöpmüş. Boş beleşciler mahalle kadınları gibi laf atar anca</blockquote> Usta böyle bir yorum yapacaksan oyun haber sitesinde ne işin var? "siz yapın, sizden oynayalım o zaman" lafını oyun yapımcıları bile demez. Bu lafını dikkate alacak olsak incelemeleri bile kontrol etmememiz lazım.</blockquote> Sürekli Ubisoft oyunlarını eleştiriliyor, bence yaptıkları her oyun mükemmel. Şuan yaptıklarından bir tane bile kötü eleştirmedim. İnsanlar hem oynuyor, hem eleştiriyor. Ben buna karşıyım açıkcası burası açık herkese serbest site olsada en azından adamların hakkını yememek lazım. Hangi oyunu kötü? niye başka şirketler bu kadar eleştirilmiyor? ben buna takıldım
Diğer oyunlarını oynamadığımdan bir şey diyemem ama Watch Dogs'da elma gösterip armut diye çıkarınca, ne dediğini ne de gösterdiğini yapamayınca milletin temkinli yaklaşması çok normal. Oyun mükemmelliğine gelince, Ubisoft bir şeyi düzgün yaptığında yenilik eklemeden kopyalayan paracı bir şirket olduğunu defalarca kanıtladı(AC, Far Cry serisi). Açık konuşmak gerekirse benim bu oyundan beklentim hiç yok ama iyi bir oyun olursa almaktan çekinmem(Belli bir indirimden sonra tabi )

Guest-2C5CD639E

8.7.2016 20:22:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: altunuz
quote:

Orjinalden alıntı: alihancetintr Ubisoft oyunlarını neden bu kadar eleştiri alınıyor ki? siz yapın, sizden oynayalım o zaman. Yok downgrade yiyormuş, yok oyunlar çöpmüş. Boş beleşciler mahalle kadınları gibi laf atar anca
Usta böyle bir yorum yapacaksan oyun haber sitesinde ne işin var? "siz yapın, sizden oynayalım o zaman" lafını oyun yapımcıları bile demez. Bu lafını dikkate alacak olsak incelemeleri bile kontrol etmememiz lazım.
Sürekli Ubisoft oyunlarını eleştiriliyor, bence yaptıkları her oyun mükemmel. Şuan yaptıklarından bir tane bile kötü eleştirmedim. İnsanlar hem oynuyor, hem eleştiriyor. Ben buna karşıyım açıkcası burası açık herkese serbest site olsada en azından adamların hakkını yememek lazım. Hangi oyunu kötü? niye başka şirketler bu kadar eleştirilmiyor? ben buna takıldım

altunuz

8.7.2016 18:04:40

+1
quote:

Orjinalden alıntı: alihancetintr Ubisoft oyunlarını neden bu kadar eleştiri alınıyor ki? siz yapın, sizden oynayalım o zaman. Yok downgrade yiyormuş, yok oyunlar çöpmüş. Boş beleşciler mahalle kadınları gibi laf atar anca
Usta böyle bir yorum yapacaksan oyun haber sitesinde ne işin var? "siz yapın, sizden oynayalım o zaman" lafını oyun yapımcıları bile demez. Bu lafını dikkate alacak olsak incelemeleri bile kontrol etmememiz lazım.

Guest-2C5CD639E

8.7.2016 12:19:00

+1
Ubisoft oyunlarını neden bu kadar eleştiri alınıyor ki? siz yapın, sizden oynayalım o zaman. Yok downgrade yiyormuş, yok oyunlar çöpmüş. Boş beleşciler mahalle kadınları gibi laf atar anca

BSC Misafiri

8.7.2016 11:03:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: DarkPassengerr ubisoft bari bunu yapta şu ön yargıyı biraz olsun kır ha olmazmı evladım. bari bu güzel olsun yüksek not alsın. olmazmı.... ha?
1. oyunda iyi notlar aldı the division da ama insanlar ön yargıdan başkasına bakmıyor

-Prometheus-

8.7.2016 10:30:14

0
Eskiden UBİSOFT kalite demekti.. misal eskilerden bir film oyunu var peter jackson's king kong çok kaliteli bir oyundu.. ama şimdilerde ise resmen çok kötü oyunlar yapıyor firma...

BSC Misafiri

8.7.2016 08:52:33

0
Ubisoft'un fancıkları, Ubisoft'un sağ gösterip sol vermesine acıcık ses çıkarsa çok güzel oyunlar oynayacağız.

DarkPassengerr

8.7.2016 02:41:12

0
ubisoft bari bunu yapta şu ön yargıyı biraz olsun kır ha olmazmı evladım. bari bu güzel olsun yüksek not alsın. olmazmı.... ha?

RaiTrQ

8.7.2016 02:33:14

+2
Ohaa önceki söylemlerinde profesyonellerle çalışıyorlardı sözleride downgrade yemiş uzmanlara düşürmüşler. Herşeyleri downgrade

R-10

8.7.2016 01:06:52

0
İlk oyun birçok eksikliklere rağmen fena değildi. Anlaşılan ilk oyundan dersini çıkarmış Ubisoft.

Vinewood

8.7.2016 00:44:42

+8
İlk Down_grade'te amatör olduklarını kabul etmişler.

BSC Misafiri

8.7.2016 00:29:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: Nikomer Kendilerinin amatör olduklarını mı itiraf ediyorlar yani ?
Hayır senin gibilerin amatör olduğunu söylüyor

xnxn

8.7.2016 00:23:18

0
Şimdi downgradeciler gelir dagılın

BSC Misafiri

8.7.2016 00:22:59

+3
Simdi downgradeciler damlar başka yorum yapmaz. Akli gıtlar.

Nikomer

8.7.2016 00:21:13

+1
Kendilerinin amatör olduklarını mı itiraf ediyorlar yani ?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs 2
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız