Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Çalışanlarının %25'i İş Yerinde Kötü Davranışlara Maruz Kalmış veya Tanık Olmuş

 
Yaklaşık 14 bin Ubisoft çalışanıyla çalışma ortamı hakkında yapılan anket sonuçları açıklandı.
 
Dört kişiden biri cinsel taciz, cinsiyetçilik, ırkçılık veya küfür gibi kötü davranışlara tanık olmuş veya bunu direkt olarak kendisi tecrübe etmiş.

Beş kişiden biri kendisine saygı duyulmadığını veya güvende olmadığını hissediyor.
 
Haziran aynın başlarında Ubisoft'un birçok üst düzey yöneticisi cinsel istismar ve cinsel suistimal ile suçlandı ve suçları kanıtlanarak şirketten gönderildi. Bunların arasında Ubisoft'un tüm oyunlarından sorumlu kreatif ekibin lideri Serge Hascoet de vardı.
 
Anket, bu olayların hemen ardından Ubisoft'un isteğiyle üçüncü parti bir araştırma firması tarafından yapıldı.
 
Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, şirket içi ortamı düzeltmek için ellerinden geleni yaptıklarını söylüyor. Yves Guillemot'un belirttiğine göre "Ubisoft'ta herkes cinsiyetine, ten rengine, dinine, yaşına veya diğer kişisel özelliklerine bakılmaksızın kendini güvende hissetmeli ve aynı fırsatlara sahip olmalı."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGC
Hyper Scape Beklentileri Karşılayamadı, Ubisoft Oyun için Büyük Değişiklikler Planlıyor Xbox Series X|S Kullanıcıları Oyunların Belirli Kısımlarını Silerek Depolama Alanında Yer Açabilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.10.2020 09:00:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Düşük bir oran? Yani ülkemize oranla :D açıkçası nefret ettiğim Ubi'de çalışmak isterdim :D
düşük bir oran mı? düşük olması kabul edilebilir yani? orandan kastını da anlayamadım. ubi dünyanın en büyük oyun şirketlerinden biri. bunu türkiye de ne ile kıyaslıyoruz? babasından kalan para ile kobileşmiş ahmet abi ile mi? olan olay medeniyetin merkezi kabul edilen avrupa da oluyor. fark bu. buna göre konuşmalısın bence. ki ben şaşırmadım. fransa genelde her erkeğin bir "kapatması" olan medeni bir ülkedir. oyunlara diyecek bir şey yok biraz dikkatli bakarsanız ağza verilen mızraklar vs. cinsiyetçiliğin dibini görürsünüz. eşcinselleri kullanıp sjw takılmakla olmuyor bu işler.

aykut291

3.10.2020 21:48:40

0
Enteresan bir olay gerçekten yani insan akıl sır erdiremiyor Avrupanın en büyük tanınan Oyun şiketisin. Yani böyle firmalara böyle insanlar nasıl girebiliyor gerçekten anlamıyorum Böyle sıradan market tarzı biyer olsa anlayacam Oraya Oyun yapmasını bilen programcılar yazılımcılar bu insanlarında böyle yobaz oluşu benim gerçekten çok garibimd gidiyor.Yobazlık kalitesiz insan her mesleğe sıçramış demekki.

BSC Misafiri

3.10.2020 17:32:08

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri BSC Misafiri Ülkene oranla diyorsun utanmadan. Daha buzdağımın görünen kısımları bile yok burda. Senin medyan toplumun huzurunu bozmak için kılı kırk yarıyor. Orda bu tür haberler gün yüzüne çıkmıyor. Neyin me olduğunu bilmeden sallama.
Bak dalgana hadi anam. Muhatap olma az ötede oyna.

BSC Misafiri

3.10.2020 15:46:34

+3
BSC Misafiri Ülkene oranla diyorsun utanmadan. Daha buzdağımın görünen kısımları bile yok burda. Senin medyan toplumun huzurunu bozmak için kılı kırk yarıyor. Orda bu tür haberler gün yüzüne çıkmıyor. Neyin me olduğunu bilmeden sallama.

sh4dy_081991

3.10.2020 14:32:18

0
Belli oluyor zaten oyunlara yansıyor hepsi, Ubi den neden adam gibi oyun çıkmadığını şimdi anlıyorum.

BSC Misafiri

3.10.2020 12:35:24

+1
Düşük bir oran? Yani ülkemize oranla :D açıkçası nefret ettiğim Ubi'de çalışmak isterdim :D

Microphone Not Found

3.10.2020 12:33:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET::: Oyunlardaki downgradeler bu yüzden galiba.
Serge yüzünden olduğunu düşünüyorum ben. Baskı yapan en büyük etken oymuş çünkü.

:::LOSTPLANET:::

3.10.2020 12:08:25

0
Oyunlardaki downgradeler bu yüzden galiba.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız