Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Berlin Far Cry Üzerinde Çalışacak

 
   Ubisoft, geçtiğimiz aylarda Berlin'de yeni bir stüdyo açacağını duyurmuştu ve bugün de stüdyonun ne zaman açılacağı, kimin yöneteceği ve ne üzerinde çalışacağı bilgisi verildi. 
 
   Ubisoft Berlin 2018 yılının başlarında açılacak ve Far Cry başta olmak üzere diğer Ubisoft stüdyolarıyla işbirliği yaparak şirketin ana markaları üzerinde çalışacak. Ubisoft Berlin stüdyosundan geçtiğimiz beş yılda Blue Byte'ta yöneticilik yapan Istvan Tanjay sorumlu olacak. (Düsseldorf ve Mainz'da bulunan Blue Byte Ubisoft'un Alman birliğinin diğer üçte ikisini temsil ediyor.)
 
  "Ubisoft Berlin'in kapılarını açıp, diğer Ubisoft ekipleriyle beraber Far Cry serisinde çalışacak olmaktan dolayı çok memnunuz." dedi Tajnay. "İlk yıl, tüm uzmanlık alanlarında yaklaşık 50 geliştirici içeren bir çekirdek ekip oluşturacağız. Şu anda bu pozisyonlar için işe alım yapıyoruz ve şimdiye kadarki çok yüksek kalibreli adaylardan oluşan alımlarımız aşırı olumlu."
 
   Yeni pozisyonunda, Tajnay Ubisoft Blue Byte genel müdürü Benedikt Grindel'e rapor verecek.
 
   "Ubisoft'un küresel büyüme stratejisinin bir parçası olarak, önümüzdeki yıllarda Ubisoft Berlin'deki ekiplerimizi kurmaya devam etmek adına büyük umutlarımız var. Ancak, bu büyüme Almanya'daki video oyunlarının gelecekteki gelişimine de bağlı." dedi Grindel. "Güçlü bir stüdyo başkanı bulduğumuzdan eminiz. Ve Far Cry geliştirime sürecinin bir bölümünü vatanına geri getiriyoruz, ki bu süper heyecan verici."
 
   Berlin stüdyosu, Ubisoft’un büyüme stratejisinin sadece bir parçası. Firma nisan ayından bu yana Quebec'te iki, İsveç'te bir ve Fransa'da da bir tane yeni stüdyo açacağını duyurdu. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry.biz Far Cry 5 Ubisoft Ubisoft Montreal
EA Motive'in Aksiyon Macera Oyunu 2021 Mali Yılında Çıkacak Max: The Curse of Brotherhood 21 Aralık'ta Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aLdacTrack

19.11.2017 11:00:56

0
Far Cry 3'ü çok severek 2 defa oynayıp bitirdiğim bir oyun yeri ben de ayrıdır. Bundan sonra gelen Far Cry 4 ve Primal'ı da beğenmiştim. Far Cry serisini seviyorum farklı güzel bir atmosferi var.

Gamermn

17.11.2017 20:02:05

0
Far cry 3 den sonra çöpmüş.Biride Far cry 1 demiş.Nasıl bir değerlendirmeniz varsa.

nForcer

17.11.2017 16:07:59

+3
Almanya'da Far Cry için stüdyo açmaları serinin ilk oyununu geliştiren Crytek'i yakın markaja aldıklarını gösteriyor.

BSC Misafiri

17.11.2017 15:08:17

0
Far Cry 1 gibi bir oyun çıkarın yahu..

Guest-2C5CD639E

17.11.2017 12:07:26

0
Farcry 3 çok güzeldi. 4'ü almıştım fakat bitse de artık kurtulsam diyordum. Primal'a hiç bulaşmadım. Bu yeni çıkıcak oyunada hiç bulaşmıcam Ubisoft'un ilgimi çeken oyunları şuan AC serisi ile Splinter Cell serisi. Prince of Persia'ıda çok severim keşke çıksa da oynasak. AC Origins'in satışlarından çok memnun Ubisoft ders çıkardı artık her halde bundan sonra daha iyi seriler yapacak gibi. Ben yinede Farcry serisinden ümidimi kestim bundan sonra almam.

BSC Misafiri

17.11.2017 10:46:30

0
FC3'Ten sonrası hep düşük seviye oyunlar..Bu yeni gelecekte dahada boş gözüküyor..Hiç hikaye namına bir şeyde kalmamış oyunda..Far cry serisini etrafta boş boş dolaştığımız bir oyun sanan aptal Ubisoft..Sana diyorum, Far cry adam gibi bir amaç uğruna o dünyada çileler çektiğimiz bir oyun..Bütün o aksiyonu zorunlu hissettiğimizden yapıyoruz ve bu bize zevk veriyor...Ama sen bana mantıklı bir amaç sunmazsan bende bunları ne için yapıyorum deyip,Oyunu ciddiye bile almam hemende sıkılırım..FC4'ü oynarken Oyun boş bari Outpost'ları ele geçireyim dedim, Onlarda bile önceki oyuna göre yapay zeka gerilemesi,Tepkiler, Fizikler bile geriydi... Fiziklerden kastım FC4'te adama pompalıyla bi sıkıyordum adam 3 metre havaya uçuyordu.. Zaten direk orada bu oyunun gerçekçilikten uzaklaştığını anladım..Ciddiye bile almadım hemende baydı..Yani illa b.kunu çıkaracaksın.

CWaRRioR

17.11.2017 08:59:51

0
Far Cry 3 çok iyiydi, sonrası da bir o kadar çöp.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 5
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız