Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft: 2012'de Oyunların %50'si 3D Olacak


 
     3D oyun ve TV'lerin yavaş yavaş hayatımıza girmeye başladığı bir dönemde özellikle sinemada bu teknoloji oldukça ünlü oldu. Oyun dünyasının da bu önemli teknolojiden yararlanmaması beklenemezdi.
 
     Ubisoft'un açıklamasına göre 3D oyunların sayısı PS3 ve Xbox 360'ın yanı sıra taşınabilir oyun aletlerinde de hızla artacak. (Hemen aklımıza Nintendo 3DS geliyor) Ubisoft da bu büyümeyi destekleyecek gibi görünüyor.
 
     Firmanın öngörüsüne göre gelecek yıl piyasaya çıkacak oyunların %15-20'si 3D teknolojisini kullanacak ve 2012 yılında ise bu oran %50'ye çıkacak.
 
     Özellikle sinema sektöründe büyük ilgi gören 3D teknolojisine oyun dünyasında da büyük önem verileceğini kestirmek güç değil. Kim oyunun dünyasının içindeymiş gibi hissetmek istemez ki? Özellikle korku oyunlarında bu teknolojiyi merak ettiğimi belirtmeliyim.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak 3d teknoloji ps3 xbox 360 ubisoft
Yeni PS3 Firmware'i Haziran'da Bu Gamertag'ı Görürseniz Kaçın!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sulu Çor Kağan

19.5.2010 13:33:07

0
önce 1080p oyun yapsınlar, bazen o kadar saçma konuşuyor ki oyun yapımcıları oyunlarını oynadığımda gerçekten bu adamlar mı yaptı bu oyunu diye şüpheleniyorum...

BéTo

19.5.2010 13:20:39

0
göz möz kalmayacak anlaşılan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız