Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UMD Passport Programında Hileye İzin Yok

Playstation Vita'da PSP oyunları oynar mıyız? Neden olmasın.
      Sony'nin UMD Passport programını açıklaması uygun fiyata PSP oyunu alacağınızı mı düşündürdü? Eğer elinizde UMD oyununu varsa sorun yok, ama arkadaşlarınızın UMD oyunlarını kullanmayı düşünüyorsanız bir sorun var.
 
      Yapılan açıklamaya göre UMD Passport programında bir UMD sadece tek bir Playstation Network hesabına tanıtılabilecek. Yani aynı UMD'yi başka bir hesap için kullanmanız mümkün olmayacak. Bu arada yeni sisteme göre aynı hesaptan 5 değil sadece iki adet oyun indirilebileceğini göz önüne alırsak bu konudaki önlemler bazı kişilerin canını sıkacak gibi görünüyor.
 
      Bu arada şunu da belirtelim UMD Passport programı Vita nedeniyle yürürlüğe girecek olsa da bu oyunları PSN'den PSP veya PSP Go için de indirme şansınız bulunuyor. Şu an bu programda 40 oyunun yer alacağını açıklayan Sony rakamın 200'e kadar çıkacağını da vurguluyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Steam'de Alien Breed Oyunlarına İndirim Tekken Tag Tournament 2: Prologue Trophy Listesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız