Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UE5 yapımı battle royale oyunu Off The Grid için aksiyon dolu sinematik video yayınlandı

 
 
Gunzilla Games tarafından geliştirilen Unreal Engine 5 yapımı üçüncü şahıs nişancı Battle Royale oyunu Off The Grid için 9 dakikalık bir sinematik video yayınlandı. Sinematik video oyunun temel atmosferini, savaş ortamını, karakterlerini ve daha fazlasını bizlere aktarıyor. Sinematik bir sekans olduğundan dolayı görüntüler ve animasyonlar oldukça gerçekçi olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyun geçtiğimiz sene duyuruldu
 
 
 
Battle royale oyunu Off The Grid geçtiğimizi senenin mayıs ayı içerisinde duyuruldu. Oyun PvP savaşlarını, 150 oyuncuyla beraber katılım sağlanan oyun modunu ve PvE içeriğini destekleyecek. PvE moduyla beraber çeşitli hikaye görevleri yapılabilecek ve bu görevlerin akabinde birçok ödül elde edilebilecek.
 
Belirtilene göre oyuncular hikaye görevlerinde çeşitli seçimler yapabilecek ve bu seçimler oynanışı etkileyecek. Oyuncular bu kısımda hikayenin nasıl ortaya çıkacağını ve sonlanacağını kendileri belirleyebilecek.
 
Oyunun şu anda herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor. Dolayısıyla oyun şu anda geliştirilme aşamasında yer alıyor ve yeni detayları ekipten bekliyoruz. Dikkat çeken sinematik fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Off The Grid sinematik video 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Off The Grid
Redfall oyuncu sayısının düşmesini durduramıyor! Beklenen oyun Diablo 4 bizlere nasıl bir deneyim sunacak? İşte tüm detaylar

BSC Misafiri

8.5.2023 12:22:16

0
Daha çıkış tarihi bile belli olmayan bir oyun için neden bu kadar sinematik bir video yayınlamışlar anlamadım, hatta neden video yayınlamışlar onu bile anlamadım. Hani oyun bitmiş olsa, geriye sadece bug fixleme kalsa, çıkış tarihi verseler anlarım ama daha bitmemiş bir oyun için bir süre sonra zaten unutulacak bir video paylaşıp dikkat çekmek saçma geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız