Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türkiye’nin İlk Liseli E-Spor Turnuvası

 
      İstanbul Bilgi Üniversitesi ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan League of Legends liseliler liginde 13 - 19 yaş arasında oyuncular rekabet edecek. Büyük finalde birinci olan takımın oyuncuları ÖSYM sonucunda İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne yerleşmeleri halinde öğrenimleri süresince %100 eğitim bursuna sahip olacak.

     Hem akademik kariyerinde hem de e-spor dünyasında kendini kanıtlamak isteyen tüm liseli oyuncular BİLGİ Playerbros League’e katılabilir. Katılımın ücretsiz olduğu bu turnuvanın sonunda birinci olan takım üyelerinin tamamı ÖSYM sonucunda İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne yerleşmeleri halinde İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin yüzde 100 eğitim bursuna sahip olacak.

     Yarışmacılar kuracakları takımlarla ( 5 + 1 kişi ) turnuvaya dâhil olabilecekler. BİLGİ Playerbros League kayıtları 15 Kasım 2017 tarihine kadar sürecek. İlk 16 takım arasına girenler arasında yapılacak turnuva sonrası 4 takım 2018 Ocak ayında büyük finalde yarışma hakkı kazanacak.

     Tüm oyunseverler, BİLGİ Playerbros League’deki maçları Türkiye’nin en ünlü sunucularıyla birlikte takip edebilecek. Ocak ayında yapılacak büyük final günü alanda oyunseverlerin ilgisini çekecek etkinlikler düzenlenecek ve League of Legends dışında birçok ödüllü e-spor turnuvaları yapılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Tanks Xbox One X'in Gücünü Er Meydanına Taşıyor Faze Clan, PUBG Takımını Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.11.2017 12:47:38

0
Şimdi fark ettim de benim birkaç vasfımdan en büyüğü olan "video oyunu oynamak" bile geleceğim için işe yaramıyor. Single takılıyorum :/

gurkanse

12.11.2017 17:40:10

0
Liseli DETECTED!

BSC Misafiri

11.11.2017 20:21:33

0
Sebebimsin Lisseli.

HIGHER

10.11.2017 18:02:14

0
https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Oyun_Sayesinde_Universite_Kazanmak-88119.htm Amerikada ki gibi uygulanırsa iyi olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız