Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türkiye Şampiyonluk Ligi Durduruldu!

 
      Riot Games Türkiye, ülkemizdeki koronavirüsü salgını artışı nedeniyle acil bir kararla League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi (VFŞL) 2020 Kış Mevsimi'ni durdurduğunu açıkladı.
 
     Riot Games Türkiye tarafından gelecek ikinci bir duyuruya kadar karşılaşmalar askıya alındı.
 
Riot Games Türkiye'nin resmi açıklaması; 
 
     "Küresel çaptaki yayılımını endişeyle takip ettiğimiz COVID-19'un ülkemizde de vaka sayısının artması sebebiyle lig faaliyetlerimizi (maçlar, haftanın analizi, yorum okuyorum, Scarlet'ın Not Defteri, Insta zor sorular dahil olmak üzere) ikinci bir duyuruya kadar askıya alıyoruz. Ekibimizin ve oyuncularımızın sağlığı bizim için her şeyden daha değerli. Anlayışınız için teşekkür ederiz." 
 
     Koronavirüs salgını hızla devam ederken Riot Games, geçtiğimiz hafta Avrupa Şampiyonluk Ligi (LEC) 2020 Bahar Mevsimi'ni durduğunu ve pozitif olabileceğinden şüphelendikleri bir ismin karantina altında olduğunu açıklamıştı. Ülkemizde ise Sağlık Bakanlığı tarafından en son yapılan açıklamaya göre Koronavirüs vaka sayısı 98’e yükseldi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Quantum League'nin Konsol Sürümleri Duyuruldu Steam'in İkinci Oyun Festivali Bugün Başlıyor, 40'tan Fazla Oyunun Demosunu Deneyebileceksiniz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız