Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türkçe Dublajlı Crysis Remastered Üçlemesi Steam'de 46 TL!

 
 
Crysis 1 Remastered, Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered oyunlarını içeren Crysis Remastered Trilogy paketi Steam'de şu anda yüzde 72'lik indirim kapsamında 46,70 TL'den satışta. Oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkan bu üçlemeyi almanızı ve kütüphanenize eklemenizi tavsiye ediyoruz.
 
Türkçe dublajlı bir seri
 
 
 
Crysis Remastered üçlemesi hem Türkçe alt yazı hem de Türkçe dublaj desteğiyle beraber karşımıza geliyor. Yerli kardeşlerin kurduğu Crytek tarafından biz oyunculara sunulan oyunda nano suit ile beraber ilerliyor ve üstün güçlerle düşmanları alt etmeye çalışıyoruz. Nişancı, aksiyon, keşif ve gizlilik unsurlarıyla beraber de tadından yenmez bir seri bizleri bekliyor.
 
Basit bir kurtarma operasyonu olarak başlayan bu macera, uzaylı istilacıların Kuzey Kore'ye bağlı adalara üşüşmesiyle başka bir boyut kazanıyor. Üçlemeyle beraber hikayenin gidişatını öğrenebiliyor ve karakterimizin ve grubumuzun başına neler geldiğini görebiliyoruz.
 
Üçlemeye erişmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Journey to Foundation Çıkış Tarihi Açıklandı Phantom Fury Demosu Şu Anda Steam'de Mevcut
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xXBerkanXxD

2.10.2023 10:38:25

0
Bu zamanda çok iyi fiyat ama zamanında tüm oyunları orijinal satın almış biri olarak sırf remastered geldi diye sıfırdan satın almak yerine fiyatı ne kadar uygun olursa olsun kusura bakmayın korsan oynarım daha iyi. Mafia gibi hali hazırda standart sürümünü satın almış olanlara ücretsiz sunulmalıydı veya Sniper Elite 2 gibi sıfırdan ücret alınması yerine remastered upgrade ücretinin alınması gerekiyordu. Remastered sürümlerini yeni oyun gibi satmaya çalışmaları yüzünden eski oyunlarının bir değeri kalmıyor. Hali hazırda orijinal satın almış olanlar sırf güncel sürümü oynamak istedikleri için sıfırdan para vermek istemiyor doğal olarak.

İhsanblack02

1.10.2023 19:50:24

0
Şu satıştan zarar ediyor firma

İhsanblack02

1.10.2023 19:49:51

0
Demin garanti atm kapalı diye vakıftan çektim para 40tl komisyon istedi verdim. Yani bedava para kazanıyor bankalar şu üç oyun 50 tl bile değil onca yıllık emek kaldı ki Türkçe de var oyuncuları düşünmüşler. Bedava

Sarohan

1.10.2023 12:46:18

0
Paket alınmıyor bende mi sorun var? 'İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyin veya yardım almak için destek ile irtibata geçin.'
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız