Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Yapımı Hayatta Kalma Oyunu Pirates Journey'in Demosu Mevcut

 
 
2MEDYA tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan hayatta kalma macera oyunu Pirates Journey için şu anda bir demo mevcut. Steam demo etkinliği kapsamında mevcut olan bu sürümün (demonun) şu anda hala kullanılabildiğini belirtilelim. Dolayısıyla oyunu deneyimlemek için bir fırsatınız var.
 
2MEDYA, İstanbul merkezli bir ekip olarak karşımıza çıkıyor.
 
Pirates Journey geniş bir adada hayatta kalma mücadelesini sunuyor
 
 
 
1600'lerin sonlarında tropik bir adada gemi kazası geçirdiğimiz yapımda mürettebat üyelerini bulmaya çalışıyor ve geniş bir maceraya atılıyoruz. Maceranın başında kendinizi ipler, sopalar ve taşlar dahil olmak üzere yalnızca birkaç temel malzemeyle buluyoruz. Beceri ve kurnazlıkla beraber de adada hayatta kalmaya çalışıyoruz.
 
Klasik bir yapıyı bünyesinde barındıran oyunda kampınızı kurabiliyor ve burayı genişletebiliyoruz. Diğer taraftan düşman gruplarını istila edebiliyor ve üslerini ele geçirebiliyoruz. Tüm olay bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda kayıp hazinelerin olduğunu görüyor ve adanın ve çevredeki denizlerin sırlarını ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Pirates Journey
Gelecek Temalı Parkur Oyunu CTRL-U Duyuruldu: İşte Detaylar Sherlock Holmes Chapter One için Büyük İndirim: Epic Games'te Kaçırılmayacak Fırsat!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız