Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tsunoda: Kinect Oyunlarını Hemen Kavrayacağız


 
     Vücudumuzun bir kontrol cihazına dönüşeceği Kinect'e alışmamız kolay olacak mı? Kinect ile rahat oyun oynayabilecek miyiz? Microsoft'un Kinect'ten sorumlu genel müdürü Kudo Tsunoda'ya göre evet.
 
      Ksunoda, Kinect'in tıpkı Arcade Salonlarındaki oyunlar gibi çabuk kavranabildiğini şu sözlerle açıkladı. "Kinect deneyiminde, hangi tür oyun olursa olsun, eski tarz arcade oyunlarını oynuyormuş gibi hissediyorum"
 
      Daha sonra arcade salonlarındaki günlerimizi hatırlatan Ksunoda sözlerine şöyle devam etti.
 
      "Eğer bir yarış oyunu oynayacak olsaydınız, büyük bir direksiyon kapıp sürmeye başlardınız. İnsanlar makineye jetonu atardı ve ilk 15 saniye içinde nasıl oynandığını kavrayamazlarsa sinirlenirlerdi. Bunun anlamı bu oyunların yetenek, derinlik veya oyunlarla ilgili ne düşünüyorsanız ondan gerektirmediği değildi. Sadece "Nasıl oynandığını biliyorum" deyip başlamak zorundaydınız "
 
       Kinect'i kullanırken gerçekten Ksunoda'nın dediği gibi rahatça alışabileceksek hiç zorlanmayacağız demektir, çünkü arcade salonları örneği gerçekten çok başarılı. O zamanlar hiç bilmediğimiz bir oyunun bile başına oturup hemen kavrayabilirdik ki oyun yapımcılarının da amacı buydu. Tabi her oyun uzmanlık gerektirir, önemli olan oyunun ona alışmamız için bize ne kadar imkan sağladığı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kinect Project Natal microsoft Xbox 360 Natal Kudo Tsunoda
Famitsu'dan Final Fantasy XIV Taramaları Mafia 2'nin Yeni Görüntüleri ve PS3'e Özel İçeriği

34sem

17.8.2010 13:45:36

0
Ps'yi geçicek gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız