Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

True Crime Oldukça Güçlü Olacak

 
     Activision Blizzard CEO'su Mike Griffith, geçtiğimiz yıl sonunda gerçekleşen Video Game Awards 2009 töreninde resmi duyurusu yapılan yeni True Crime oyunu hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
 
     Şirketin kazanç raporlarını açıklandığı sırada oyun hakkında bazı açıklamalar yapan Griffith, yeni True Crime oyununun oldukça güçlü gözüktüğünü belirtti.
 
     Yeni True Crime oyununun oldukça büyük bir açık dünya aksiyon oyunu olduğunu söyleyen Griffth, oyunun benzer türdeki oyunlara bir rekabet ortamı oluşturabileceğini de sözlerine ekledi. Oyunun oynanışına gelince ise Hollywood stili sürüş ve aksiyon dinamikleri barındırırken, dövüş kısmının ise Asia sinemasını andıracağını dile getirdi.
 
     Serinin önceki oyunlarının aksine farklı bir firmaya teslim edilen yeni True Crime, Kanadalı oyun firması olan United Front Games imzasını taşıyacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak True Crime : Hong Kong PC PS3 Xbox360 activision United Front Games
Yeni WoW'cular Tırt Çıktı Steam'den Trine Fırsatı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sleeping Dogs
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız