Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trine 4: The Nightmare Prince Geliştirici Günlüğünde Yapımcı Ekibi Yakından Tanıyoruz

 
Yayıncı Modus Games, Trine 4: The Nightmare Prince için sekiz dakika uzunluğunda bir geliştirici günlüğü yayınladı ve videoda yapımcı ekibi daha yakından tanıma fırsatı yakalıyoruz.
 
Videoda Modus Games başkan yardımcısı Shane Bierwith Trine serisinin geliştirilmesi, hayranların beklentilerine ayak uydurmaktaki zorluklar ve stüdyonun sektöre yeni gelenlerde aradığı şeyler gibi konular üzerine Frozenbyte başkan yardımcısı Joel Kinnunen, yapımcı Antti Rantanen, pazarlama müdürü Kai Tuovinen ve sanat yönetmeni Charlotta Tiuri ile birlikte Helsinki sokaklarında bir sohbet gerçekleştiriliyor.

Trine 4: The Nightmare Prince 8 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkacak. Aynı gün dört Trine oyunu Trine Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story, Trine 3: The Artifacts of Power ve Trine 4: The Nightmare Prince'i içerecek Trine: Ultimate Collection da çıkacak.

Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Trine 4 Trine 4: The Nightmare Prince Modus Games Frozenbyte Platform bulmaca
Eski id Software Stüdyo Yönetmeni Tim Willits Saber Interactive'e Katıldı Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Fragmanı Sızdırıldı

BSC Misafiri

13.8.2019 07:57:57

0
Trine candır..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Trine 4: The Nightmare Prince ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız