Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trine 2 PS3'de Epey Gecikecek Gibi


     Geçtiğimiz ay hem PC hem de Xbox 360 çıkışını yapan başarılı bağımsız yapımcı oyunu Trine 2'nin Playstation 3 sürümünde bazı karışıklıklar meydana gelmişti. Oyun Amerika PSN'inde çıkmış fakat Avrupa PSN'ine gelememişti. Görünüşe göre bu süreç daha da uzayacak gibi.
 
      Bugün gelen PSN güncellemesiyle birlikte de mağazada kendine yer edinemeyen Trine 2, yapımcısı tarafından savunuldu. Frozenbyte'dan Joel Kinnunen, karışıklıklar için özür diledi. Kinnunen'in açıklamaları şöyle;
 
     "Trine 2 Avrupa PSN'inde hâla daha neden çıkmadı bilemiyoruz. Oyunu Sony Avrupa'ya Amerika ile aynı anda yolladık. Dil farklılıkları haricinde iki sürümün birbirinden hiç bir farkı yok. Ancak Trine 2 Amerika'dan onay aldı, Avrupa'da hâla beklemede.
 
      Trine 2 ile birlikte aslında bağımsız yapımcıların Sony'den yakınmasının başka bir nedenini görüyoruz. Yukarıdaki açıklamaları yapan Kinnunen, son eklemeyi de, "Şimdilik yapacağımız bir şey yok. Tek çare beklemek." şeklinde yapıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
trine trine 2 atlus frozenbyte
Rayman Origins'in Vita Sürümünden Oynanış Videosu Call of Duty Elite: iPhone ve Android'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Witchdoktor

5.1.2012 14:16:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sony den iyice sogumaya basladim, eksik gedik bir psn, lag dolu online yapi, oyunculari somuremeye calisan bir fiyat politikasi (vita yi kastediyorum), bagimsiz yapimcilara karsi olan tavirlari vs vs. Zorla bana bir sonraki nesilde xbox aldiracaklar. Not: Turkce destekleri olmasaydi coktan satmistim ps3 mu. Dil desteklerinin hatirina hala odeme yapiyorum soniye (orjinal oyun disinda asla...)
Türkçe desteği ile neyi kastediyorsun? Killzone 3, Gran Turismo 5 gibi birkaç oyun dışında Türkçe desteği yok ki. Sistem dili olarak da, PSN Store dili olarak da Türkçe seceçeği yok. PSN Plus zaten PSN Türkiye'ye gelmedi, ama sağda solda Plus ibareleriyle karşılaşmak mümkün. PSN Home da Türkiye'yi desteklemiyor. Bunların tümü aslında maksimum 1 haftada halledilebilecek işler ama Sony gibi basireti bağlanmış bir şirket için imkansız işler.

BSC Misafiri

5.1.2012 03:00:05

0
Sony den iyice sogumaya basladim, eksik gedik bir psn, lag dolu online yapi, oyunculari somuremeye calisan bir fiyat politikasi (vita yi kastediyorum), bagimsiz yapimcilara karsi olan tavirlari vs vs. Zorla bana bir sonraki nesilde xbox aldiracaklar. Not: Turkce destekleri olmasaydi coktan satmistim ps3 mu. Dil desteklerinin hatirina hala odeme yapiyorum soniye (orjinal oyun disinda asla...)

Witchdoktor

4.1.2012 22:01:35

0
Bir başka Sony fiyaskosu daha. Parayı vermeye hazırız, oyun da hazır ama Sony'nin akıl almaz rezaletlerinden biri nedeniyle oyun PSN Store Avrupa/Türkiye'de satışa sunulamıyor. Sony'yi kınaya kınaya bir hal olduk ama Sony hala akıllanmıyor, hatalarından bir ders çıkartamıyor. Sony'nin yapılmasını hiç tavsiye etmediği ama engellemediği bir şekilde USA Store'dan da almak mümkün ama alasım gelmiyor. Kısacası Sony sucks!

BSC Misafiri

4.1.2012 19:52:00

0
Daha PC versiyonuna türkçe dil eklemediler birde söz vermişlerdi, konsol sürümünde türkçe olacağını hiç zanetmiyorum,yazık oldu ne güzel orjinal alacaktım. 23 studios'da hiç sesi çıkmıyor eskiden bir bilgilendirme felan yaparlardı forumlarda şimdi oda yok.

Dewilmacry.

4.1.2012 18:33:35

0
Bizim Türkçe yamamızı versinlerde , başka bişe istemiyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Trine 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız