Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tri-Ace, Final Fantasy XIII-2 Yapımına Yardım Etti

 
    Star Ocean ve Valkyrie Profile gibi milyonları peşinden sürükleyen RPG klasiklerini oyun endüstrisine kazandırmayı başaran tri-Ace'in Square Enix'e Final Fantasy XIII-2 yapımında yardımcı olduğu rapor edildi.
 
    Resonance of Fate'de baş programcı ve Valkyrie Profile 2 ile Star Ocean: Till the End of Time'da savaş programcısı rollerini üstlenen tri-ace'den Yuichiro Kitao, Twitter'dan tri-Ace'in yapım sürecinde hangi kısımlara el attığını açıkladı.
 
    Kitao, stüdyosunun Final Fantasy XIII-2'nin oynanışına, konsept ve mekan tasarımlarına yardımcı olduğunu belirtti. Final Fantasy XIII-2'nin Japonya çıkışını gerçekleştirdiğini söyleyelim. Avrupa için 3 Şubat'a göz kırpıyor bu güzide Japon RPG'si.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Neogaf Final Fantasy XIII-2 tri-ace star ocean Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
PS Vita Büyük, Ama Bir Game Gear Kadar Değil Battlefield 3'de Türk Takımları Zirveye Oynuyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.12.2011 00:37:03

0
@sRİGORs Eyvallah reyiz..

sRIGORs

18.12.2011 23:57:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Beyler ben hiç ff oynamadım, ama ilgimi çekmeye başladı bu seri. Yillardan beri 4-5-6-7 derken 4837272648 bölüm falan oldu bu oyun, şimdi xbox için bu nesile çıkan ff oyunlarını alıp oynasam herşey havada mı kalır? yani bu oyunu ilk oyundan beridir oynuyor olmak mı gerekli? Öyleyse eğer ya oynamayım yada birisi şurda sevabına özet geçsin. Yada özet geçilmişi varsa link versin falan?
dostum öncelikle şöle söylim.ben tüm ff oyunlarını oynamış bulunmaktayım.ff serisinden herhangi bir oyun diğerleri ile ağıntılı değildir.yane görnül rahatşığı iile serinin herhangi bir oyununu oynayabilirsin.sadece ffxon devamı olarak çıkan ffx-2 ve ff13ün devmaı olarak .çıkan ff13-2 de hikaye bütünlüğü söz konusudur.onun dışında istediğini oynayaiirsin.sana taviyem eskileri oynamak onların çok daha başka. ff 10,7,8,9,12,6,5,4 bu seriler oldukça güzel hatta efsane denilebilece seviyedeler.uymarım yazdıklarm sana yardımcı olmuştur

BSC Misafiri

18.12.2011 23:19:06

0
Beyler ben hiç ff oynamadım, ama ilgimi çekmeye başladı bu seri. Yillardan beri 4-5-6-7 derken 4837272648 bölüm falan oldu bu oyun, şimdi xbox için bu nesile çıkan ff oyunlarını alıp oynasam herşey havada mı kalır? yani bu oyunu ilk oyundan beridir oynuyor olmak mı gerekli? Öyleyse eğer ya oynamayım yada birisi şurda sevabına özet geçsin. Yada özet geçilmişi varsa link versin falan?

SOLID SNAKE

18.12.2011 22:13:18

0
XIII-2 Kaça tekabul ediyor ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız