Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Treyarch, Ayrımcılık Konusunda Çeşitli Açıklamalarda Bulundu

 
 
Activision'ın bir yan kuruluşu ve Call of Duty'nin önde gelen geliştiricilerinden biri olan Treyarch, Twitter aracılığıyla stüdyoda hiçbir ayrımcılığa yer olmadığını belirten bir açıklama yaptı.
 
Treyarch'ın açıklaması şu şekilde: "Stüdyo olarak hedefimiz, dünyanın keyifle oynayacağı harika oyunlar yapmak. Bu çabayı başarıyla sürdürmek, Treyarch'ın çalışanları sayesinde mümkün oldu. Biz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışan yetenekli ve konusunda uzman kişilerden oluşan bir stüdyoyuz.
 
 
 
Ekip kültürümüzde cinsiyetçiliğe, tacize, ırkçılığa, bağnazlığa, ayrımcılığa ve zorbalığa yer yoktur. Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Önceliğimiz, herkesin kendini daha da geliştirmesi. Bunun için güvenli ve kapsayıcı bir çalışma ortamı sağlamaya devam ediyoruz."
 
Bu açıklama üzerine Activision Blizzard King çalışanlarından oluşan ABK Workers Alliance hesabı da Twitter üzerinden teşekkür etti.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz oyun geliştirme stüdyo
Bravely Default II Bir Milyon Satış Rakamına Ulaştı Twitch'te 2021 Yılı içerisinde en Çok izlenen Oyun GTA V Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-Dark Poison-

25.12.2021 18:38:48

+1
Activision bogazina kadar pislige bulanmis bir sirketken ve ceosunun iblislikleri ortadayken yapilmis yalaka bir aciklama.Sony ve Ms bile Ceo Kotick in gitmesi gerektigini net sekilde aciklamisti.Bunlar neyin aciklamasini yapiyorsa.

Revrains

25.12.2021 15:20:11

0
Pek inandırıcı gelmedi umarım doğrudur yaptıkları açıklamalar ayrıca cod serisinin en kötü oyunlarını yapıyorlar son 2 oyunları rezildi bu taciz ve ayrımcılık konusundaki başarıları oyunlara da yansır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız