Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tretton'dan Natal'a Taş ve Killzone 3 Açıklaması


 
     Yeni kontrol sistemleri ile oldukça renklenecek olan oyun dünyası bu renklenmenin yanında bazı tartışmaları da beraberinde getireceğe benziyor.
 
     Nintendo Wii'nin yakalamış olduğu başarı ve pastadan aldığı büyük bir dilim sonrası harekete geçen Sony ve Microsoft, geçtiğimiz E3 fuarında yeni kontrol sistemlerinin duyurusunu yapmıştı. Her geçen gün haklarında daha fazla bilgi açıklanan iki kontrol cihazı da yani PS Move ve Project Natal'da benzer dönemlerde piyasaya çıkacak. Aralarındaki tartışma ise şimdiden alevleneceğe benziyor.
 
     GT TV ile bir söyleşi yapan Sony'den Jack Tretton, firmalarının Natal'ın teknolojisine benzeyen bir projeyi sekiz yıl önce hayata geçirdiğini söyledi. Bununla da yetinmeyen Tretton, Project Natal'ı ilk önce denemek istiyorsanız bir PS2 ve Eye Toy satın alınmasını önerdi.
 
     Hareket algılayıcı sistemlerin oyun sektörünün geleceğini de oluşturduğunu söyleyen Tretton'un son açıklaması ise Killzone 3 hakkında oldu. Tretton, bu söyleşide Killzone 3 için bir söz de verdi fakat oyunun ne zaman duyurulacağı veya E3'te olup olmayacağı ile ilgili bir ipucu vermekten ise kaçındı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Playstation Move PS3 Sony Arc
MW 2 Harita Paketinden Yeni Görüntüler Final Fantasy 14 Betasının Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wolfbastion

9.4.2010 20:33:06

0
değil :D

BSC Misafiri

9.4.2010 18:32:16

0
Move Wii çakması diyorsunuz ama sizi hiç anlamıyorum. Siz Move'a laf atmadan önce Natal'a bir bakın. Eyetoy'u 8 yıl önce yapmış olan Sony sizce şuan onu geliştirip Natal'ı solda 0 bırakacak teknolojiye sahip değil mi? Güldürmeyin beni. Zaten geçen sene de EyePet'i çıkardı. O da gayet başarılı bir projeydi. Şunu beyninizin bir yerinde saklayın. Yeni ürünler çıkması için illa daha önce eşi benzeri bulunmayan birşey yapmak gerekmez. Öncekileri geliştirerek yeni ürünler de yapılabilir. Bence Natal&Move piyasaya çıktığında Wii'yi tarihe gömer ama kendi aralarında rekabet söz konusu olamaz. Birbirinden çok daha farklı şeyler...

tatbkath

22.3.2010 05:46:53

0
Hayır şimdi Natal'a karşı örnek gösterdiği alet eyetoy. Ben hayatımda eyetoy kadar dandik bir cihaz görmedim. Kaldı ki eyetoy derinliği falan algılayamıyor.Hatta hiçbirşeyi algılayamıyor. Çıkan oyunlarına da bakarsanız eyetoy destekli oyunların hepsi çoluk çocuk oyunu. Natal'ın potansiyelini gören Sony aynısını yapamayınca hemen işkembe-i kübradan sallamaya başlamış.Milletin yaptığı projeye çamur atana kadar az yaratıcı olunda wii'den devşirdiğiniz kontrolörün tipini düzeltin.

aydogdu1453

21.3.2010 10:55:45

0
Adam eyetoy demiş sayın sony başka oyunun var mı elinde de natal'a taş atma cüretinde bulunuyosun sen önce wii'den kopya arch'ına bak ondan sonra laf çakmaya bak.Sizde biraz yazılım kapasitesi olsaydı konsolunuz ve online hizmetiniz bu kadar berbat olmazdı millet her firmwarede croos-chat arıyo siz hala başkalarına laf sokuyosunuz .arch ellinizde patlayacak haberiniz yok.

Wolfbastion

21.3.2010 02:30:39

0
:D bunu wii nin controlunü kopyalayan firmanın sölemesi gülünç :D doğru da olsa sony sölince saçma ve manasızlaşıyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Move
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız