Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Towerfall En Çok Playstation 4'te Sattı


     Piksel sanatını çok iyi kullanan bir okçuluk-savaş oyunu olan Towerfall ilk olarak Ouya için piyasaya çıkmıştı. Daha sonra oyun PC ve Playstation 4 için Towerfall: Ascension adıyla yayınlandı.
 
    Geliştirici Matt Thorson'ın açıklamalasına göre oyun bugüne kadar 500.000 dolardan fazla gelir elde etti. Oyunun gelirlerinin %21'i Ouya sürümünden elde edilirken Playstation 4 sürümü ise en çok gelir getiren oldu. Bu bağımsız oyunların konsollarda da büyük ilgi gördüğünün göstergesi.
 
    Thorson aynı zamanda PC sürümünün de iyi iş çıkardığını söylüyor. Şu ana kadar elde edilen gelir Thorson için son derece yeterliymiş. Oyun indirimlerle birlikte ileride çok daha yüksek satış miktarına ulaşabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Towerfall Towerfall Ascension Okçuluk oyunu Piksel sanatı Aksiyon Savaş PS4 PC Ouya
Xbox için Hazırlanan TV Dizileri ve Şovlar Açıklandı + Detaylar The Last Tinker: City of Colors'un Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

onur89tr

29.4.2014 15:20:33

0
Şimdiye kadar PS4'e aldığım 1 tane AAA oyun var, o da FIFA. Başka alayım diye heves ettiğim oyun yok. Boşuna mı verdik bu kadar parayı ey Sony? Yeni seriler üreteceğine eski serilerin dahi baş tasarımcılarını bir bir çıkarıyorsun firmandan. Ayıptır, bize de yazık.

BSC Misafiri

29.4.2014 14:21:50

0
Ben de multiplatform bir oyun sanmıştım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TowerFall: Ascension ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız