Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War Saga: TROY Duyuruldu

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Creative Assembly, Total War'un spin-off serisi Total War Saga'nın bir sonraki oyunu Total War Saga: TROY'u resmi olarak duyurdu. 2020'de PC, Mac ve Linux için Türkçe arayüz ve altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Bu efsanevi çağda kahramanlar dünyaya ayak basar. Fakat, dünyayı sarsacak bir ihtilaf çıkarmak için tek bir fevri eylem yeterlidir. Gözü pek Troya prensi Paris, güzeller güzeli Helen’i Sparta’daki sarayından kaçırır. Uzaklara yelken açtıklarında, Helen’in kocası Kral Menelaos, hanımına lanet okur. Vefasız hanımını, ne pahasına olursa olsun evine getirecektir!
 
Büyük surlu Miken’in hükmü geniş lordu Kral Agamemnon, kardeşinin çağrılarını duyar. Dört bir yandan, aralarında çevik ayaklı Aşil ve tatlı dilli Odysseus’un da olduğu Akhealı kahramanlar çağırır. Yunan ordusu, Troya’ya doğru kaçınılmaz savaş ve katliam yapmak üzere yol alır. Zira o muhteşem şehrin önündeki muharebe alanında efsaneler doğacaktır...
 
Total War Saga serisinin en yenisi olan TROY, Homeros’un İlyada destanından esinlenerek Troya Savaşı zamanına odaklanır ve devirlerden esinlenen özellikleriyle seriye yenilik katar.

Troy, bu destansı ihtilafı Total War’a özgü büyük ve tur tabanlı imparatorluk yönetimi ve harikulade gerçek zamanlı muharebeleriyle hem Yunan hem Troyalı tarafından keşfeder ve mitlerin ve efsanelerin derinlerine inerek bunların ilham alabileceği olayları açığa çıkarır.

Çağının dönüm noktası olan Troya Savaşının etrafındaki olayları, görülmemiş şekilde hayata getiren bu deneyimi yaşayın. Sekiz unutulmaz kahramandan birini seçerek destanınızı yazın. Karakter odaklı, duygu yüklü bir öyküye dalın ve hasımlarınızı alt edin. Tunç Çağı zamanındaki Akdeniz'in bu büyük ve çarpıcı suretini fethederken imparatorluğunuzu, strateji, devlet idaresi, diplomasi ve topyekun savaşla kurun. 


Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Code Vein'in Demo Güncellemesinin Tarihi Açıklandı Ori and the Blind Forest Switch Demosu Yarın Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Umit_22

19.9.2019 23:10:39

0
Keşke total War serisini konsola adapte edebilseler çok güzel olurdu. Sırf Total War olmadığı için güçlü pc toplamak istiyorum ama çok pahalı pc.

BSC Misafiri

19.9.2019 21:54:50

0
Güzel gözüküyor ama miti tam anlamıyla yansıtmaları için tanrılar ve yaratıkları es geçmeyip iyi yansıtmaları lazım. Campaign haritası güzel ama gökyüzü çizimini beğenmedim oyun içi ekran görüntüleri ise gayet hoş. Kalitesi güzel ve farklı hissettiriyor ayrıca şehrin dışında savaşı hissettiriyor. İstek listeme aldım

Dutch van der Linde

19.9.2019 20:10:17

0
Hector'da bizi görecek mi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız